Ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας για τον δράστη: Δεν μπορώ να τον συγχωρέσω

«Δεν μπορώ να συγχωρέσω τον δράστη. Ας τον συγχωρέσει ο Θεός», δήλωσε ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας για τον 54χρονο, ο οποίος φέρεται να ευθύνεται για τον βαρύ τραυματισμό του παιδιού του, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, στο χωριό Θεσπιές.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος 5:30», στο Open TV, ο πατέρας του κοριτσιού διευκρίνισε ότι «θα τον συγχωρούσα μόνο αν εμφανιζόταν μόνος του και δεν προσπαθούσε να στείλει το όπλο στην Αθήνα». Και κατέληξε λέγοντας: «Η συμπεριφορά του δείχνει πως δεν είναι σωστός άνθρωπος. Φέρθηκε πολύ άσχημα».

Νωρίτερα, ο 54χρονος άνδρας στην πολύωρη απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας Θήβας είχε ζητήσει συγγνώμη, αναφέροντας ότι δεν περίμενε ποτέ πως ένας πυροβολισμός, σαν αυτόν που έκανε κατά τη διάρκεια του πασχαλινού γλεντιού, θα είχε τέτοια κατάληξη τραυματίζοντας στο κεφάλι ένα 8χρονο κορίτσι. Προσπαθώντας να δικαιολογήσει την μετέπειτα συμπεριφορά του, ισχυρίστηκε ότι πανικοβλήθηκε όταν έμαθε ότι από τη σφαίρα τραυματίστηκε ένα παιδί. Μετά την απολογία του, ο 54χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Την ίδια ώρα, η 8χρονη Αλεξία δίνει τη δική της μάχη να κρατηθεί στη ζωή, στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού», όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται, διασωληνωμένη και σε βαθιά καταστολή, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το οίδημα στο κεφάλι της.


Πηγή