Πάτρα – Ο Νίκος Νικολόπουλος σε Λαχαναγορά και Ιχθυόσκαλα! (φωτο)

Σήμερα τα χαράματα, συνοδευόμενος από στενούς συνεργάτες του, ο Νίκος Νικολόπουλος επισκέφθηκε τους παραγωγούς και τους εργαζόμενους στην Λαχαναγορά και τους ιχθυέμπορους στην Ιχθυόσκαλα.

Η εμφάνιση Νικολόπουλου, πολύ πριν γλυκό χαράξει, προκάλεσε εξαιρετική εντύπωση, γιατί ήταν η πρώτη φορά που ένας υποψήφιος Δήμαρχος συγχρονίσθηκε με το άγριο ωράριο τους και νοιάστηκε να συνομιλήσει μαζί τους και να ακούσει τα προβλήματα τους.

Στη λαχαναγορά ο Νίκος Νικολόπουλος μίλησε με έναν έναν ξεχωριστά τους παραγωγούς και τους εμπόρους, ενώ το ίδιο έκανε και στην Ιχθυόσκαλα. Όλοι διατράνωσαν την αγωνία τους για το μέλλον των άνεργων παιδιών τους, δικαιώνοντας τον υποψήφιο δήμαρχο της «νέας Πάτρας» που έχει στην πρώτη σελίδα της προεκλογικής του ατζέντας την ανάπτυξη και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Μετά τις περιοδείες στην Λαχαναγορά και την ιχθυόσκαλα ο Νίκος Νικολόπουλος και οι στενοί συνεργάτες του επισκέφθηκαν όλοι τα στέκια του νυχτοκάματου και τα μαγαζιά που φροντίζουν για την αποφόρτιση των ανθρώπων της νύχτας.

Η συνισταμένη των περιοδειών του επικεφαλής της «νέας Πάτρας» Νίκου Νικολόπουλου είναι ότι η παρουσία του σε ξεχασμένους και παραμελημένους χώρους των ανθρώπων του μόχθου προκάλεσε σπουδαία εντύπωση, για αυτό και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό. Σημειωτέον, με τον ίδιο ενθουσιασμό τον είχαν υποδεχθεί και χθες οι εργαζόμενοι και οι ιδιοκτήτες και οδηγοί του «Ράδιο express».

Πάτρα - Ο Νίκος Νικολόπουλος σε Λαχαναγορά και Ιχθυόσκαλα! (φωτο) Πάτρα - Ο Νίκος Νικολόπουλος σε Λαχαναγορά και Ιχθυόσκαλα! (φωτο)


Πηγή