Πάτρα: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τέρψης τίμησε τη μνήμη του Αγίου Ιωάννου Ρώσσου

Με επιτυχία τιμήθηκε και φέτος η μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Ρώσσου, τη Δευτέρα 27/5/2019 στον οποίον είναι αφιερωμένος ο ναός της ενορίας της Τέρψης.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τέρψης Πατρών, ύστερα από πρόσκληση των εφημερίων του ιερού ναού Τιμίου Προδρόμου και Αγίου Ιωάννου Ρώσσου π. Θεοδώρου Κωτσόπουλου και π. Αλεξίου Μυλωνά, συμμετείχε στον εορτασμό με το παιδικό χορευτικό καθώς και το παραδοσιακό χορευτικό τμήμα ενηλίκων. Συγκεκριμένα, πλαισίωσαν την εικόνα του Αγίου κατά τη λιτανεία στους δρόμους της συνοικίας της Τέρψης, ενώ στη συνέχεια παρουσίασαν πλούσιο παραδοσιακό χορευτικό πρόγραμμα στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού.

Το παιδικό χορευτικό, με υπεύθυνες τις Ιωάννα Γιαννακοπούλου και Αρετή Καρβέλα παρουσίασε χορούς από τη Μικρά Ασία, ενώ το παραδοσιακό χορευτικό τμήμα ενηλίκων, με υπεύθυνο τον Ζώη Κουσκουρή, παρουσίασε χορούς από την Καππαδοκία.

Πάτρα: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τέρψης τίμησε τη μνήμη του Αγίου Ιωάννου Ρώσσου Πάτρα: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τέρψης τίμησε τη μνήμη του Αγίου Ιωάννου Ρώσσου Πάτρα: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τέρψης τίμησε τη μνήμη του Αγίου Ιωάννου Ρώσσου Πάτρα: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τέρψης τίμησε τη μνήμη του Αγίου Ιωάννου Ρώσσου


Πηγή