ΠΑΤΡΑ: Άγριο κράξιμο σε Κατσιφάρα… «να πας για ψήφους στο ΣΥΡΙΖΑ» του φώναζαν

Ένα «άβολο» περιστατικό συνέβη σήμερα στο κέντρο της Πάτρας, που σίγουρα θα ήθελε να είχε αποφύγει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, με πολίτες να τον «κράζουν» αντικρίζοντάς τον να περνά.

Φωτό αρχείου

Συγκεκριμένα, καθώς ο κ. Κατσιφάρας κατευθυνόταν με συνεργάτες του, από το εκλογικό του κέντρο στην Πλατεία Γεωργίου προς το Ξενοδοχείο «Βυζαντινό», προκειμένου να παραστεί σε σύσκεψη στελεχών του ΚΙΝΑΛ υπό την παρουσία της Προέδρου Φώφης Γεννηματά, στη συμβολή της των οδών Γεροκωστοπούλου και Ρήγα Φεραίου πολίτες που βρίσκονταν σε παρακείμενη καφετέρια άρχισαν να του φωνάζουν «Κατσιφάρα να πας για ψήφους στο ΣΥΡΙΖΑ», «να πας στους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ να σε ψηφίσουν».

Προς στιγμή επικράτησε ένταση με τον Περιφερειάρχη να μην σταματά και κάποιους από τη συνοδεία του να ανταπαντούν εκνευρισμένοι προς την παρέα των πολιτών.

Φωτό αρχείου

Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι το δεύτερο που λαμβάνει χώρα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αφού αντίστοιχο είχε σημειωθεί και στη διαδικασία ανάδειξης συνέδρων για το πρόσφατο συνέδριο του κόμματος.

Φαίνεται ότι στους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ δεν πολυαρέσει που ο κ. Κατσιφάρας είναι… «και με τον Αστυφύλαξ και με τον Χωροφύλαξ»…