Πρόσκληση για υποψηφίους Δημάρχους από τους κατοίκους της Παλιάς Πόλης της Κέρκυρας.

Εκλογές Πρόσκληση για υποψηφίους Δημάρχους από τους κατοίκους της Παλιάς Πόλης της Κέρκυρας.

Ο Σύλλογος Μονίμων Κατοίκων Παλαιάς Πόλης Κέρκυρας διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Προβλήματα Παλιάς Πόλης Κέρκυρας, Σχέδιο Διαχείρισης – Υποσχέσεις και Πραγματικότητα», την Παρασκευή 3 Μάιου 2019 και ώρα 18:15, στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κέρκυρας.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη των προβλημάτων των κατοίκων της Παλαιάς Πόλης της Κέρκυρας, ως ιστορικό κέντρο ενταγμένο στον Κατάλογο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, και η συμμετοχή τους στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων.

Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση σε ζητήματα που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινή ζωή των κατοίκων της Παλαιάς Πόλης και τέλος θα παρουσιαστούν οι θέσεις του Συλλόγου για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων.

Κεντρικός Ομιλητής: Δρ. Άλκης Πρέπης, Αρχιτέκτονας, Καθηγητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και εμπειρογνώμονας της UNESCO/ICOMOS.

Ομιλητές:

  • Δήμαρχος Κέρκυρας Κων/νος Νικολούζος
  • Εκπρόσωποι εμπλεκόμενων με το Σχέδιο Διαχείρισης Φορέων

Μετά το πέρας των ομιλιών θα λάβουν το λόγο οι επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων και Υποψήφιοι Δήμαρχοι, ώστε να εκθέσουν τις θέσεις και απόψεις τους επί των θεμάτων που θα συζητηθούν.


Πηγή