Ρόδη Κράτσα στηρίζει ο συνδυασμός Σπ. Σπύρου στο β΄γύρο των Περιφερειακών Εκλογών.

Εκλογές Ρόδη Κράτσα στηρίζει ο συνδυασμός Σπ. Σπύρου στο β΄γύρο των Περιφερειακών Εκλογών.

Τον Επικεφαλής του συνδυασμού «Ιόνιος Συμμαχία», πρώην Περιφερειάρχη Σπύρο Σπύρου, συνάντησε το μεσημέρι της Πέμπτης, μετά από δική της πρωτοβουλία, η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Επικεφαλής του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά».

Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο της κ. Κράτσα «η υποψήφια Περιφερειάρχης, ζήτησε και έλαβε τη στήριξη του επικεφαλής του συνδυασμού «Ιόνιος Συμμαχία», Σπύρου Σπύρου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής».

Η ανακοίνωση της παράταξης ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

«Στη συνάντηση, που έγινε σε ένα ιδιαίτερα οικείο κλίμα, οι δύο επικεφαλής των παρατάξεων, έκαναν αποτίμηση των αποτελεσμάτων των Περιφερειακών εκλογών σε όλα τα νησιά του Ιονίου, ενώ η κα Κράτσα- Τσαγκαροπούλου ενημερώθηκε από τον κο Σπύρου, για θέματα της διοίκησης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, καθώς και της λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Η υποψήφια Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, ζήτησε και έλαβε τη στήριξη του επικεφαλής του συνδυασμού «Ιόνιος Συμμαχία», Σπύρος Σπύρου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.
«Το θεωρώ αυτονόητο να στηρίξω το συνδυασμό και την υποψηφιότητά σας στην Περιφέρεια Ιονίων νήσων, άλλωστε το είχα ήδη δηλώσει και δημόσια, πως αν ο Συνδυασμός «Ιόνιος Συμμαχία» δεν θα βρεθεί στο δεύτερο κύκλο των εκλογών, θα στηρίξει την υποψηφιότητά σας» δήλωσε μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Ιόνιος Συμμαχία», Σπύρος Σπύρου
.

Η συζήτηση του επικεφαλής του Συνδυασμού «Ιόνιος Συμμαχία», Σπύρου Σπύρου και της υποψήφιας Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή απόψεων για τα μεγάλα ζητήματα που αφορούσαν τα νησιά του Ιονίου και τις προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν, όπως και την ανάγκη συνεργασίας για την αντιμετώπισή τους».


Πηγή