Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο Νίκος Δημόπουλος, ο “Νέρων”από το Χάραμα

Θλίψη στην Πάτρα σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Νίκου Δημόπουλου, ενός εκ των αγαπημένων Πατρινών στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης και της εστίασης.

Ο Νίκος Δημόπουλος ή "Νέρωνας" για όσους τον είχαν γνωρίσει στις χρυσές εποχές στο Χάραμα έφυγε από την ζωή, ενώ από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση δεκάδες είναι τα μηνύματα των Πατρινών που τον αποχαιρετούν από το facebook.

Ο εκλιπών συνέδεσε όσο κανείς το όνομα του με το Χάραμα, βοηθώντας με τις δυνατότητες του και την εμπειρία του να καθιερωθεί το συγκεκριμένο νυχτερινό κατάστημα ως ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Ήταν για χρόνια ο μετρ του καταστήματος.

Ο Νίκος Δημόπουλος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σκορπίζοντας την θλίψη στους ανθρώπους που τον γνώριζαν μέσα από τον χώρο εργασίας του, αλλά και όσους τον είχαν αγαπήσει ως φίλο. Τα τελευταία χρόνια ήταν υπεύθυνος στο BBQ, στην αγαπημένη μπυραρία της Πάτρας που ανήκει στην ιδιοκτησία της οικογένειας Οικονόμου.

Ήταν ένας από τους στενούς συνεργάτες του Στέφανου Οικονόμου και οι Πατρινοί θα τον θυμούνται σαν μία δυναμική φιγούρα στον χώρο της εστίασης και της νυχτερινής διασκέδασης. Ήταν παντρεμένος με την σύζυγο του Νεκταρία και είχαν αποκτήσει μαζί έναν γιο.

Σοκ στην Πάτρα: "Έφυγε" ο Νίκος Δημόπουλος, ο "Νέρων"από το Χάραμα


Πηγή