Στο Κέντρο Ειδικής Αγωγής «Η Μέλισσα», ο Γιάννης Τρεπεκλής.

Εκλογές Στο Κέντρο Ειδικής Αγωγής «Η Μέλισσα», ο Γιάννης Τρεπεκλής.

Επίσκεψη στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ και το εργαστήρι «Η Μέλισσα», πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Τρεπεκλής και στελέχη του συνδυασμού «Κέρκυρα να Ζεις». Τον κ. Τρεπεκλή υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σπύρος Ζουμπουλίδης, μέλη του Συλλόγου και εργαζόμενοι στη «Μέλισσα».

O κ. Ζουμπουλίδης και οι συνεργάτες του, ενημέρωσαν για την εξέλιξη των ζητημάτων που αφορούν τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες και το Αναπηρικό Κίνημα. Ως κορυφαία προτεραιότητα έθεσαν την ανάγκη ανάπτυξης και στην Κέρκυρα, Στέγης Προστατευόμενης Διαβίωσης, αφού είναι γνωστό ότι μέλημα όλων των γονέων και κηδεμόνων που έχουν υπό τη στέγη τους παιδιά με ειδικές ανάγκες, είναι η τύχη των ατόμων αυτών μεγαλώνοντας.

Ο κ. Τρεπεκλής ανέφερε ότι επί της Δημαρχίας του, για πρώτη φορά, αναπτύχθηκε μια συντονισμένη και οργανωμένη κοινωνική πολιτική με απτά αποτελέσματα σε επίπεδο δομών και θεσμών.

Τότε δημιουργήθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών αλλά και ο Ξενώνας Προστασίας Γυναικών Θυμάτων Βίας και των παιδιών τους.

Ο κ. Τρεπεκλής τόνισε ότι ο Δήμος θα πρέπει να μπορεί να καλύψει τα κενά που αφήνει εκ των πραγμάτων η έλλειψη ευελιξίας του κράτους καθώς και οι καθυστερήσεις που δημιουργούνται στην ανταπόκριση των σχεδιασμών με στόχο τη χρηματοδότηση των προτάσεων.

Τέλος, συνεχάρη του εργαζόμενους στην «Μέλισσα» αλλά και όσους στηρίζουν το έργο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Κέρκυρας για την επιμονή, τη δημιουργικότητα και την αποτελεσματικότητά τους, δηλώνοντας ότι όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα, ο κ. Τρεπεκλής και η παράταξη «Κέρκυρα να Ζεις», θα βρίσκονται στο πλευρό τους, ως διαρκείς αρωγοί.


Πηγή