Συλλήψεις για κλοπές σε Πύργο, Μεσολόγγι και Κόρινθο

Έχουν συλληφθεί μια 46χρονη Ελληνίδα, ένας 51χρονος αλλοδαπός και ένας 27χρονος Έλληνας

Οι κάμερες ασφαλείας του σούπερ μάρκετ στον Πύργο στο οποίο μπήκε δήθεν για να ψωνίσει, «πρόδωσαν» μια 46χρονη Ελληνίδα την οποία είδαν οι υπάλληλοι να κρύβει διάφορα προϊόντα που έκλεβε από τις προθήκες. Η γυναίκα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.

*** Στο κατάστημα μιας 59χρονης στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας μπήκε παριστάνοντας τον πελάτη ένας 51χρονος αλλοδαπός, αλλά «βούτηξε» ένα πιστόλι ραντίσματος και έσπευσε να εξαφανιστεί. Η γυναίκα κατήγγειλε την κλοπή στους αστυνομικούς της Ασφαλείας και ο δράστες εντοπίστηκε στο Μεσολόγγι, όπου συνελήφθη και το κλεμμένο εργαλείο βρέθηκε στην κατοχή του.

*** Από τη δεύτερη μέρα του έτους κυκλοφορούσε με μια μοτοσικλέτα που είχε κλέψει από την Κόρινθο, ένας 27χρονος Έλληνας ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Η κλεμμένη μοτοσικλέτα βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, ενώ σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    27 Μαΐου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία