Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και στη Δυτ. Αχαΐα- Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας


Συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες, σε περιοχές της Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας και από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Αιγιαλείας και Ερυμάνθου, επτά αλλοδαποί άνδρες ηλικίας από 18 έως 30 ετών, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι έχουν εισέλθει και διαμένουν παράνομα στη Χώρα μας.

Επίσης, συνελήφθη, χθες, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 17 γραμμάρια κάνναβης.

Ακόμη, συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών, για κλοπή.

Τέλος, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία, χθες τα ξημερώματα, σε χωριό του Αιγίου, θανάτωσε ένα σκύλο παρέχοντας του δηλητηριασμένη τροφή,

Ενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.


Πηγή