Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου: Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη στη Ζάκυνθο

Σε σύσκεψη των εργαζομένων νοσοκομείων Κεφαλονιάς και Ζακύνθου

Πραγματοποιήθηκε στη Ζακυνθο την Πεμπτη 23/5 ,στο χώρο του νοσοκομείου Ζακύνθου,κοινή σύσκεψη για την αντιμετώπιση πάγιων και επικαιρων προβλημάτων στις υγειονομικές μονάδες και των δύο νησιών, με την συμμετοχή των σωματείων εργαζομένων Ζακύνθου και Κεφαλλονιάς αποτελούμενη αντίστοιχα από τους προέδρους Βαγγέλη Τζιολα και Βάσω Βουτσινά, τον αντιπρόεδρο του σωματειου ζακύνθου και τον Γ. Γραμματεα του σωματειο Κεφαλονιάς Κώστα Τσιμάρα, και από την Ενωση νοσοκομειακών γιατρων Ζακύνθου δια του προέδρου της Νίκου Ποταμιτη και τον εκπρόσωπο των νοσοκομειακών γιατρών νοσοκομείου Κεφαλλονιάς Φισφή Ιωάννη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν από τα δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά όργανα, η ΠΟΕΔΗΝ με τον Κουρουβακάλη Δημήτρη και η ΟΕΝΓΕ με την Δέσποινα Τοσονίδου ,καθώς και η τριτοβάθμια ΑΔΕΔΥ με την Χρήστο Κονιαρη.

Στην ίδια σύσκεψη προσεκλήθη και παραβρέθηκε ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Ζακύνθου όπως επίσης παραβρέθηκαν και εργαζόμενοι του νοσοκομείου.

Ακολούθησε ενημέρωση- τοποθετηση των συμμετεχόντων και καθορίστηκε σχέδιο δράσης για το επόμενο διάστημα.

Συνοπτικά οι αποφάσεις είναι οι εξής:

  1. Συγκρότηση ομάδας εργασίας από τους φορείς των δυο νησιών
  2. Επέκταση της κοινής δράσης και στα υπόλοιπα Ιόνια νησιά
  3. καθορισμός κοινών διανησιωτικών προβλημάτων και φυσικά κοινή αντιμετώπιση
  4. Μετά την υλοποίηση της απόφασης αυτής της σύσκεψης θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Κεφαλλονιά με αντικείμενο την αποτίμηση των προγραμματισμένων και προγραμματισμό νέων δράσεων όπως αυτές θα προκύψουν από τις εκτιμήσεις μας.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ


Πηγή