Τάσος Μαρίνος: «Θα κάνουμε το πρώτο Έξυπνο Νησί του Πλανήτη αν είμαστε Δημοτική Αρχή…»

  • «Αρνήθηκα να είμαι υποψήφιος βουλευτής, με τη Ν.Δ, αν και μου ήταν πολύ εύκολο, και αποφάσισα να κατέβω υποψήφιος δήμαρχος»
  • «Εμείς προχωράμε με τη πολωνική εταιρεία και έχουμε προχωρήσει αρκετά και έχουμε πάρει και όλες τις διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα από το νόμο. ΛΙΒΑΣ δεν θα υπάρχει. Έχουμε πάρει διαβεβαίωση»

Αναστάσιος Μαρίνος (Υποψήφιος Δήμαρχος «ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ»)

Είμαστε πολύ αισιόδοξοι πάνω από όλα για την αποδοχή και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει η κοινωνία.
Η αλλαγή του νόμου , του Κλεισθένη , άνοιξε την όρεξη, όμως η ζακυνθινή κοινωνία ξέρει πολύ καλά τι έχουν προσφέρει και θα πράξει ανάλογα.
Νομίζουν ότι είμαστε στις εποχές που κάποιοι έκαναν εκλογές και δεν έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος έχει ωριμάσει.
Προσπαθήσανε πολλοί , αλλά, απέτυχαν. Πιστεύω ότι όταν κάποιος έχει κάνει το κύκλο του , δεν πρέπει να επιστρέφει αλλά να αφοσιώνεται στην οικογένεια του.
Δεν θα μιλήσω με ονόματα, άλλωστε και ο κ.Γάσπαρος ήταν πολύ καλός γιατρός και ο κ.Αγαλιανός πολύ καλός εκπαιδευτικός.
Δεν είναι πολλά χρόνια που χάσαμε ένα πολύ καλό επιστήμονα που μπήκε στα κοινά.
Θα το δείξει ξ ο χρόνος αλλά… μήπως τον Οκτώβριο έχουμε δημαρχεύων;
Πιστέψτε με όμως δεν το αξίζει η Ζάκυνθος μας. Το νησί μας αξίζει να γίνει κέντρο πολιτισμού και ανάπτυξης
Προσπάθησα να έχω στο ψηφοδέλτιο μου ανθρώπους που θα είναι μαζί μου μέχρι να κλείσω τα μάτια μου, χωρίς βαρίδια. Τους είπα οι πόρτες θα είναι ανοιχτές για να βοηθήσουμε το νησί μας.
Όταν γίνονται εκλογές υπάρχει μία λέξη « ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ» … ουαί και αλίμονο από αυτούς που δεν την καταλαβαίνουν… αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη 4ετία … θα είμαστε αμείλικτοι όσο αφορά τη πορεία του δήμου… είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα για το νησί.
Αν υπήρχαν διλλήματα δεν θα ήμασταν 9 υποψήφιοι. Πολλές φορές οι φιλοδοξίες έχουν καταστρέψει αυτοκρατορίες και πολλές φορές το αλαζονικό εγώ έχει οδηγήσει άλλους στη φυλακή και άλλους στο χώμα. Εμείς είμαστε το «όλοι μαζί». Και κάτι ακόμη, η συκοφαντία και η ζήλεια είναι αδέλφια και δεν είναι στο δικό μας συνδυασμό. Εμείς θέλουν δε θέλουν, από την επόμενη ημέρα θα ακολουθήσουμε ,ι καθαριότητα του νησιού και… ΟΧΙ ΛΙΒΑΣ.
Εμείς έχουμε προχωρήσει σε συζητήσεις και έχουμε ολοκληρωμένη πρόταση. Έχουμε ειλικρινή πορεία στη ζωή μας και γι αυτό σε καθημερινή βάση μιλάμε με συνεργάτες μας που είναι στην Αθήνα και όχι μόνο
Το νησί θα είναι καθαρό, θα υπάρχει ιδιωτική πρωτοβουλία και δεν θα υπάρξει πρόβλημα σε καμία θέση εργαζομένου στη καθαριότητα.
Εμείς προχωράμε με τη πολωνική εταιρεία και έχουμε προχωρήσει αρκετά και έχουμε πάρει και όλες τις διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα από το νόμο.
ΛΙΒΑΣ δεν θα υπάρχει. Έχουμε πάρει διαβεβαίωση
ότι όχι μόνο τα δέματα που είναι στο ΛΙΒΑ αλλά και αυτά που είναι στο ΣΚΟΠΟ θα πάρουν. Έχουμε βάλει όρους στην εταιρεία και για τα δέματα του ΣΚΟΠΟΥ. Το όφελος θα είναι, ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε άμεσα μείωση στα τέλη σε ποσοστό 10%
Θέλουμε ένα χώρο 700 τμ για τη συγκέντρωση των απορριμμάτων . Αν χρειαστεί θα βάλουμε κάλπες να αποφασίσει ο ζακυνθινός λαός για το που θα είναι.
Θα πω κάτι για πρώτη φορά χωρίς να είναι κακία .. .
Δεν με αφήσανε, με κυνήγησαν… η επιστολή όμως τι χρειαζόταν που προσπαθούσαν να με αποδομήσουν; …. Αντίθετα όμως μου άνοιξαν περισσότερες πόρτες. Μπορεί να πέρασα μία δύσκολη περίοδος αλλά με την αγάπη του κόσμου και τη παρότρυνση του κόσμου , έσκυψα πολύ , δάκρυσα αλλά δε γονάτισα και όταν έδωσα λόγο τιμής ότι θα βοηθήσω το νησί
Αρνήθηκα να είμαι υποψήφιος βουλευτής, με τη Ν.Δ., αν και μου ήταν πολύ εύκολο, και αποφάσισα να κατέβω υποψήφιος δήμαρχος.
Στη πολιτική μετράει το συναίσθημα , κι έτσι προχωράω εγώ. Όση λάσπη, φοβέρες και εκβιασμούς να κάνουν , μας κάνουν καλύτερους.
Και οι 50 είναι οικογένεια μου , τους αγαπάω τους εμπιστεύομαι, αλλά και αυτούς που εκβιάστηκαν και έφυγαν, τους αγαπάω περισσότερο.
Δεν υπολόγισα τίποτα και ποτέ στη ζωή μου δεν μετάνιωσα
Είμαι ο τελευταίος που θα έλεγα στο ΒΡΑΧΙΩΝΑ να είναι κοντά μας, όμως έχουμε τις ίδιες απόψεις.
Ο κόσμος θα το δείξει στις 26 Μαΐου
Ας κοιτάξουν το ψηφοδέλτιο. Είμαι ο μόνος συνδυασμός που έχω από όλη τη δημοτική ενότητα υποψήφιους
Καθαριότητα, ασφάλεια κοινωνική
Θα κάνουμε το πρώτο έξυπνο νησί του πλανήτη αν είμαστε δημοτική αρχή…..
Αν και δεν είναι στις δικές μας αρχές, θα σας πω ότι εφόσον είμαστε στο α εξάμηνο θα οργανωθεί στη Ζάκυνθο παγκόσμιο ιατρικό συνέδριο από 22 χώρες που θα μεριμνήσουν να εξοπλιστεί το νοσοκομείο της Ζακύνθου που τώρα ούτε καν φαίνεται.


Πηγή