Τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ-ΟΑΕΕ, του EOΠΥΥ-ΙΚΑ και του ΟΑΕΔ επισκέφθηκε η Μερόπη Υδραίου.

Εκλογές Τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ-ΟΑΕΕ, του EOΠΥΥ-ΙΚΑ και του ΟΑΕΔ επισκέφθηκε η Μερόπη Υδραίου.

Σε διαρκή κίνηση βρίσκεται η υποψήφια Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου, που μαζί με υποψηφίους της παράταξης της εντείνει την επικοινωνία της με τους πολίτες και τους φορείς.

Η κ. Υδραίου επιλέγει να συνομιλεί με όλους τους πολίτες, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της παράταξής της «ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ». Ακούει τους πολίτες, αφουγκράζεται τους προβληματισμούς τους, παραθέτει τις προτάσεις, το σχέδιο της και τις λύσεις που μπορούν να υλοποιηθούν με πολύ δουλειά, οργάνωση και μεθοδικότητα.

Σήμερα η υποψήφια Δήμαρχος επισκέφθηκε τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, του ΙΚΑ και του ΟΑΕΔ, συζήτησε με τους εργαζόμενους και έγινε δεκτή με θερμές εκδηλώσεις από τους πολίτες. Επιπλέον, στους οργανισμούς αυτούς έγινε ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως προς την απρόσκοπτη λειτουργία τους, τη γραφειοκρατία, την έλλειψη προσωπικού, αλλά και την απομάκρυνση πολλών δομών από την Κέρκυρα κάτι που δυσχεραίνει την εξυπηρέτηση των πολιτών. Ειδικότερα στον ΟΑΕΔ έγινε εκτενής συζήτηση για τις εργατικές κατοικίες στον Άγιο Ιωάννη και την πολύχρονή ταλαιπωρία των ιδιοκτητών, για την οποία υπάρχουν διαχρονικές ευθύνες με λάθος επιλογές και κωλυσιεργία των εμπλεκόμενων φορέων.

Το απόγευμα η κ. Υδραίου μαζί με υποψηφίους και στελέχη της παράταξης της «ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ» θα επισκεφθούν χωριά στις δημοτικές ενότητες του νέου δήμου.

Η Νέα Αρχή δεν είναι πλέον σύνθημα. Είναι πλειοψηφικό ρεύμα, είναι η απόφαση της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών που θα εκφραστεί στις 26 Μαϊου.


Πηγή