Το έγγραφο που θέλει να ξεχάσει ο Παρίσης [εικόνα]

Το έγγραφο που θέλει να ξεχάσει ο Παρίσης

Με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο τα έβαλε για ακόμη μια φορά ο Αλέξανδρος Παρίσης

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού του, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς αναφέρθηκε αρκετές φορές στο πρόσωπο του επικεφαλής της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» , επαναλαμβάνοντάς τις γνωστές χιλιοειπωμένες «καραμέλες».

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Κεφαλονιάς, για ακόμη μια φορά αναφέρθηκε στην υπόθεση του χρεωστικού ανοίγματος του πρώην Δήμου Λειβαθούς, κατηγορώντας το Μιχαλάτο ότι διώκεται για κακούργημα.

Μια υπόθεση που προήλθε από ανώνυμη καταγγελία που έφυγε μέσα από το ΦΑΞ του Δημαρχείου στο ΞΕΝΙΑ, για την οποία ο Θεόφιλος Μιχαλάτος έχει απαντήσει Δημόσια και με σαφήνεια πολλές φορές.

Αν θεωρεί ένοχο το Θεόφιλο Μιχαλάτο τότε γιατί δεν θεωρεί ενόχους και τους συνεργάτες του Βαγγέλη Κεκάτο και Ηλία Κουρκουμέλη που κατηγορούνται στην ίδια υπόθεση για το ίδιο αδίκημα ;

Αν στις εκλογές δεν πρέπει να συμμετέχει ο Θεόφιλος Μιχαλάτος τότε πως δέχεται να συμμετέχουν οι Κεκάτος και Κουρκουμέλης ;

Το INKEFALONIA.GR φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το σχετικό βούλευμα μήπως και φρεσκαριστεί η μνήμη του Δημάρχου, γιατί ως φαίνεται, ο Αλέξανδρος Παρίσης ξεχνά..

KEKATOS KOURKOYMELHS


Πηγή