Φορείς και συνδυασμοί καταγγέλουν το περιστατικό βιας στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου

Λαϊκή Συσπείρωση

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση και τον ξυλοδαρμό του επικεφαλή της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεφαλονιάς, σε ώρα εργασίας. Η παραπάνω επίθεση επιβάλλεται να διαλευκανθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Η Λαϊκή Συσπείρωση και οι υποψήφιοί της και στους τρεις Δήμους στην Κεφαλονιά, εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον συγκεκριμένο εργαζόμενο και απαιτούν να υπάρχουν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις ασφαλούς και απρόσκοπτης άσκησης των καθηκόντων των εργαζομένων σε ώρα εργασίας.

Οι Γραμματείες της Λαϊκής Συσπείρωσης
Στους Δήμους, Αργοστολίου, Ληξουρίου και Σάμης

Διονύσης Αραβαντινός, Υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου

Καταδικάζουμε την άνανδρη επίθεση σε βάρος του προϊσταμένου της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου.
Η βία δεν έχει καμία θέση στην δημοκρατία μας και ιδιαίτερα στο πολιτισμό και τα ήθη της Κεφαλλονιάς.
Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμαυρώνει την εικόνα και τις αξίες του τόπου μας.

Συμπαραστεκόμαστε στους εργαζόμενους του Δήμου και καλούμε την πολιτεία να οδηγήσει τους υπεύθυνους στην δικαιοσύνη.

Διονύσης Αραβαντινός

Υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για τον ξυλοδαρμό συναδέλφου στο χώρο εργασίας του.
Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2019 για τον ξυλοδαρμό συναδέλφου και απόφασισε ομόφωνα τα παρακάτω
– Καταδικάζουμε την πρωτόγνωρη μαφιόζικη επίθεση εναντίον του συναδέλφου στο εργασιακό του χώρο την ώρα που εκτελούσε τα υπηρεσιακά του καθήκοντα . Ο εν λογω συνάδελφος είναι αναπληρωτής Δ/ντης με απόφαση Δημάρχου , όταν μετακινήθηκε αυθαίρετα , η επιλεγμένη από τα αρμόδια οργανα Δ/ντρια της Δ/νσηςΤεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεφ/νιας .
– Απαιτούμε από την Δημοτική Αρχή να προστατεύει τους εργαζόμενους κατα τηνδιάρκεια της εργασίας τους ,στο χώρο εργασίας τους από μαφιόζοκες επιθέσεις .
– Δηλώνουμε συγκλονισμένοι από το γεγονός , στη μικρή μας κοινωνία δεν πρέπει να επιτρέψουμε την δράση εγκληματικών ομάδων .
– Καταγγέλουμε την τραμπούκικη επίθεση στο συνάδελφό μας και καλούμε τους συναδέλφους απρόσκοπτα , χωρίς φόβο να εκτελούν τα καθήκοντάτους προς την κοινωνία της Κεφ/νιας .

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σταματούλα Τσιμάρα Ιωάννης Μικελάτος

Δήμαρχος Κεφαλονιάς

Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή καταδικάζουν απερίφραστα την άνανδρη και πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της μικρής μας κοινωνίας επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον του Προϊστάμενου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας κ Θεόδωρου Καλογερόπουλου.

Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς καλεί άμεσα τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους να διαλευκάνουν την υπόθεση , να οδηγήσουν τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς στην δικαιοσύνη , να έχουν αυστηρή τιμωρία , έτσι ώστε τα κυκλώματα της τρομοκρατίας του τραμπουκισμού και των περιφερόμενων κουκουλοφόρων να λάβουν το μήνυμα ότι η Κεφαλονιά είναι νησί και κοινωνία που δεν ανέχεται τέτοιες πρακτικές και συμπεριφορές.

Οι υπάλληλοι του Δήμου μας που από διάφορα κυκλώματα έχουν βρεθεί τελευταία στο στόχαστρο , θα έχουν την πλήρη στήριξη της Δημοτικής Αρχής αλλά και σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας.

Οι κουκουλοφόροι και τα κυκλώματά τους πρέπει να πάρουν άμεση και σκληρή απάντηση τόσο από τις διωκτικές αρχές και την δικαιοσύνη όσο και από το σύνολο των συμπολιτών μας.

Η Κεφαλονιά και το Αργοστόλι θα παραμείνουν ειρηνικές κοινωνίες. Η Κεφαλονιά και το Αργοστόλι δεν πρόκειται να υιοθετήσουν τα ”ΝΕΑ ΗΘΗ” που προσπαθούν κάποιοι να επιβάλλουν γιατί αυτά δεν ”ΧΩΡΟΥΝ” στην όμορφη και ειρηνική πατρίδα μας.

Η Δημοτική Αρχή , η Τεχνική μας Υπηρεσία , τα στελέχη και οι υπάλληλοι του Δήμου μας μαζί με τους πολίτες , όχι μόνο δεν τρομοκρατούνται αλλά απεναντίας θυμώνουν και με μεγαλύτερη ένταση και ταχύτητες θα ολοκληρώσουν την αποστολή τους που είναι η ολοκλήρωση των έργων και η εξυπηρέτηση της καθημερινότητας του πολίτη.

Η ”ΒΙΑ” , ΟΙ ”ΚΟΥΚΚΟΥΛΕΣ” ΚΑΙ ΤΟ ”ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ” ΘΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Εκ του γραφείου Τύπου του Δήμου


Πηγή