Άρτεμις Ζάγουρα – Η Δυτική Αχαΐα χρειάζεται επειγόντως  μια συνετή και χρηστή διαχείριση των προβλημάτων

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πάτρα. Σπούδασα στη Νομική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών και ασκώ μάχιμη δικηγορία.

Δίδαξα αστικό δίκαιο στο 2ο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Πατρών και έχω συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια και ημερίδες νομικού περιεχομένου. Έχω δύο γιους 6 και 7,5 ετών. Με το δήμο δυτικής Αχαΐας με συνδέει η καταγωγή του άνδρα μου Αλέξανδρου Διαμαντόπουλου -νομικού , που είναι από το Σαντομέρι, στο οποίο εκτός από τις τακτικές επισκέψεις μου έχω διαμείνει έναν χρόνο κι έχω ζήσει από κοντά τα προβλήματα της καθημερινότητας του χωριού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Η απόφασή μου να συνταχθώ με τον Σπύρο Μυλωνά πηγάζει από την πεποίθησή μου ότι υπάρχει ειλικρινής διάθεση αλλά και η αναγκαία ικανότητα του ίδιου και των συνεργατών του για επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του τόπου και για την πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη αυτού. Ο τόπος της Δυτικής Αχαΐας χρειάζεται επειγόντως μια συνετή και χρηστή διαχείριση των προβλημάτων που τον ταλανίζουν και δεν τον αφήνουν ν’ αναδείξει την πραγματική αξία και ποικιλομορφία του.

Επίκεντρο όλων των ενεργειών διοίκησης πρέπει να είναι ο δημότης , ο οποίος θα πρέπει να χαίρει όλων των κατοχυρωμένων και θεσπισμένων δικαιωμάτων από την έννομη τάξη χωρίς διακρίσεις , χωρίς να βρίσκεται ξεχασμένος και παραπεταγμένος μέχρι τις επόμενες εκλογές. Θέλουμε έναν δημότη με επίγνωση της θεσμοθετημένης αξίας του , έναν δημότη που η διοίκηση θα του φέρεται με σεβασμό και με σκοπό το όφελός του, ένα δημότη με αξιοπρέπεια και δύναμη, έναν ενεργό δημότη στα κοινά του τόπου. Για όλα αυτά υπάρχει το όραμα, υπάρχει η θέληση και η ικανότητα. Συμπορευτείτε μαζί μας να τα υλοποιήσουμε.


Πηγή