Έλενα Κουντουρά στο Corfutv: «Έχω ταχθεί ανοιχτά απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και στις ακροδεξιές α […]

Κοινωνία Έλενα Κουντουρά στο Corfutv: «Έχω ταχθεί ανοιχτά απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και στις ακροδεξιές αντιλήψεις». (Βίντεο)

Στις δημοσκοπήσεις που την δείχνουν στην πρώτη θέση, αλλά και στα σχόλια του Πάνου Καμμένου, αναφέρθηκε η πρώην Υπουργός Τουρισμόυ και υποψήφια Ευρωβουλευτής Έλενα Κουντουρα, μιλώντας στο Corfutv το βράδυ της Κυριακής.

Η κ. Κουντουρά επεσήμανε ότι: «Πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί με τις δημοσκοπήσεις γιατί κάποιες πέφτουν μέσα κάποιες άλλες όχι. Πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί γιατί οι εκλογές είναι απρόβλεπτες».

Συνεχίζοντας τόνισε πως έχει ψηφίσει όλα τα προοδευτικά νοµοσχέδια της κυβέρνησης και δηλώνει έτοιµη να αγωνιστεί για τα ελληνικά συµφέροντα και στην Ευρωβουλή.

«Ως υπουργός Τουρισµού αξιοποίησα όλες τις ευκαιρίες για την τουριστική ανάπτυξη, όταν ισχυροποιήσαµε τον θεσµικό µας ρόλο στα παγκόσµια κέντρα αποφάσεων και χάραξης αναπτυξιακών πολιτικών στον τουρισµό, τον Παγκόσµιο Οργανισµό Τουρισµού των Ηνωµένων Εθνών, τον ΟΟΣΑ, το Παγκόσµιο Συµβούλιο Ταξιδίων και Τουρισµού. Με σκληρή και µεθοδική δουλειά πετύχαµε η Ελλάδα να αναδειχθεί σε πρωταγωνίστρια των εξελίξεων στον παγκόσµιο τουρισµό. Σε αυτό το πλαίσιο και µε συνεχείς επαφές µου τα προηγούµενα χρόνια στις Βρυξέλλες, ανέλαβα πρωτοβουλίες διεκδικώντας ο τουρισµός να µπει υψηλά στην ατζέντα της Ευρώπης και να υπάρξει µια κοινή ευρωπαϊκή τουριστική πολιτική. Με αυτήν την εµπειρία και µε τη δύναµη του ελληνικού λαού θα αγωνιστώ και στην Ευρωβουλή, µε την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος που εργάστηκα για την ανάπτυξη του τουρισµού µας, για να διεκδικήσω περισσότερα οφέλη για τη χώρα µας».


Πηγή