Έριξαν πίσσα με το σταγονόμετρο στον Αλισσό προκαλώντας αντιδράσεις


Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση της Περιφέρειας να προχωρήσει σε αποσπασματική εναπόθεση πίσσας στον Αλισσό, παρά το αίτημα που είχαν υποβάλει φορείς της περιοχής για την ανάγκη συγκεκριμένων ασφαλτοστρώσεων.

Μάλιστα, εξαιτίας αυτών των αντιδράσεων η πρόεδρος του Άνω Αλισσού Ελένη Μπεζιεράνου αναγκάστηκε να τοποθετηθεί δημόσια, διευκρινίζοντας τι ακριβώς συνέβη.

Όπως εξηγεί: «αγαπητοί συγχωριανοί, φίλες και φίλοι.
Όπως σας είχα πει ότι θα ερχόταν πίσσα να στρωθεί σε κεντρικό δρόμο από τη Περιφέρεια θα ήθελα να σας πως δύο λόγια γιατί ακούγονται κάποια αρνητικά σχόλια γύρω – γύρω και δεν έρχονται να μου τα πουν για να απαντήσω.
Μετά από τις τηλεφωνικές ομιλίες που είχα με τον κ. Κατσιφάρα, ήλθε ο επιβλέπων του έργου και του έδειξα τον κεντρικό δρόμο από την τριγωνική πλατεία μέχρι τα όρια Αλισσού – Κάτω Αλισσού και τους είπα να τον περάσουν όλο με πίσσα, γιατί αυτό μας είχε υποσχεθεί ο κ. Κατσιφάρας όταν τον συναντήσαμε τον Σεπτέμβριο με την πρόεδρο του Κ.Αλισσού κ.Κελάμη και τον πρόεδρο του συλλόγου ΠΕΙΡΟΥ κ. Μπαρμπούνη.
Χθες όταν ήρθαν μου είπαν ότι θα κάνουμε τα δύο αυτά κομμάτια, ενώ πήγα πάλι και του έδειξα όλο το δρόμο. Και όχι μόνο αλλά πήρα και τον κ.Κατσιφάρα τηλέφωνο. Αλλά δυστυχώς δεν έκαναν τίποτε άλλο. Και σήμερα το πρωί προσπάθησα πάλι να τους βρω αλλά δυστυχώς…
Από την πλευρά μου έκανα όλες τις προσπάθειες, αλλά η Περιφέρεια αυτό ήθελε, αυτό έκανε. Αν δεν ρίχναμε κι αυτό πάλι κάποιοι θα έλεγαν μετά γιατί δεν έριχνες έστω και αυτό.
Δέχομαι όποια σχόλια , αλλά θα ήθελα πρώτα να έρχονταν να τους ενημερώσω και μετά μπορούν να κρίνουν.
Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο για το χωριό, μπορεί να μην γίνονται όλα .
Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία έχετε».


Πηγή