Αλ. Αλεξάκης: Ξεκινάμε και επίσημα στη Λευκάδα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αλέξανδρος Αλεξάκης επισκέφθηκε τη Λευκάδα και συμμετείχε στη σύσκεψη των στελεχών και των υποψηφίων του συνδυασμού στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τις περιφερειακές εκλογές της 26ης του Μάη. Από όλα τα στελέχη εκφράστηκε η αισιοδοξία για τη νίκη του συνδυασμού, η βεβαιότητα ότι ο λαός της Λευκάδας αγκαλιάζει το ψηφοδέλτιο και η διαπίστωση ότι η πρόταση της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας» ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις προσδοκίες των Επτανησίων, όπως εκφράζεται και από τους κατοίκους της Λευκάδας.

Ο Αλέξανδρος Αλεξάκης έδωσε τις γενικές κατευθύνσεις για την επίτευξη των στόχων της παράταξης, αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών και στην ανάγκη συσπείρωσης και συνεργασίας όλων των στελεχών, που κινητοποιούνται και υποστηρίζουν την προσπάθεια της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας». Όλοι οι υποψήφιοι κατέθεσαν τις προτάσεις τους, δεσμεύτηκαν ότι θα δραστηριοποιηθούν για την επιτυχία του συνδυασμού, με δεδομένη την εκλογή περιφερειακού συμβούλου στη Λευκάδα, και διαμόρφωσαν το τελικό πρόγραμμα ενεργειών, δράσεων και περιοδειών του συνδυασμού.

Οι οχτώ υποψήφιοι της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας», πολίτες από τους πρωταγωνιστές της τοπικής κοινωνίας, άνθρωποι με πολιτική συγκρότηση, κοινωνική καταξίωση και αναγνώριση, που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο νίκης στην περιφερειακή ενότητα Λευκάδας, είναι:

Βλασσόπουλος Ιωάννης του Χριστοφόρου. Επαγγελματίας – οδηγός ταξί.
Ζαφειριάδης Διαμαντής του Ευαγγέλου. Οικονομολόγος με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων. Καθηγητής στο μουσικό Σχολείο Λευκάδας. Πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Σφακιωτών Λευκάδας. Πρώην καθηγητής στο ΤΕΙ Λευκάδας.
Θεριανός Ευάγγελος του Χρήστου. Επαγγελματίας αυτοκινητιστής. Συνδικαλιστής με μεγάλη προσφορά σε συνδικαλιστικά όργανα (εργατικό Κέντρο, Ομοσπονδία αυτοκινητιστών Ελλάδας, ΓΣΕΕ). Πρώην Πρόεδρος Συλλόγου οδηγών – εισπρακτόρων Λευκάδας.
Λύτρα Μαρία του Αθανασίου. Συνταξιούχος υπάλληλος περιφερειακής διοίκησης.
Μεσσήνης Φίλιππος του Παναγιώτη. Οικονομολόγος, Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πρώην πρόεδρος Γ.Ν. Νοσοκομείου Λευκάδας και πρώην Αντινομάρχης Λευκάδας.
Ποιμενίδου Χαρούλα του Θεμιστοκλή. Εκπαιδευτικός.
Πολίτης Ευστάθιος του Γεωργίου. Επιχειρηματίας από το Μεγανήσι.
Ροντογιάννης Ιωάννης του Βασιλείου. Υπάλληλος στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λευκάδας. Μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Σωματείων εργαζομένων Γεωργικών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Σ.Ε.Γ.Ο).

Η «Επτανησιακή Πρωτοβουλία» εντείνει τον αγώνα να καταστήσει κοινωνό της πρότασης της όλον το λαό των Ιονίων, τις πολλές όλων των νησιών μας.

Οι υποψήφιοι μας σε κάθε νησί, σε κάθε τοπική κοινωνία είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές αυτού του μηνύματος, που θα οδηγήσει στη νέα αρχή στα Επτάνησα.

Πηγή: www.ert.gr

Tags:Αλέξανδρος Αλεξάκης


Πηγή