Ανακοίνωση υποψηφιότητας συνδυασμού Δ.Δ Λατζοΐου «Νέα Πορεία»

Έχοντας πλήρη συναίσθηση των ευθυνών που θα αναλάβουμε και με γνώμονα το κοινό όραμα και την αγάπη για το χωριό μας, Εμείς οι: Βάλαρης Γεώργιος του Δημητρίου, Βασιλόπουλος Νικόλαος του Ανδρέα, Δημητρακοπούλου Δήμητρα του Χρήστου, Ηλιοπούλου Αναστασία του Παναγιώτη, Καρατουλιώτης Διαμαντής του Ιωάννη, Κλειδέρης Αθανάσιος του Σταύρου, Μπακοβασίλης Νικόλαος του Κωντσταντίνου, Ντατσοπούλου Μπριντζίκη Διονυσία του Ιωάννη, αποφασίσαμε να θέσουμε τους εαυτούς μας στην κρίση σας.

Η προσωπική και επαγγελματική μας διαδρομή στην τοπική κοινωνία – και όχι μόνο, θεωρούμε ότι μπορεί να αποτελέσει εγγύηση για μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση στην πρόοδο του τόπου μας. Σε αυτό μας το εγχείρημα, προχωρούμε ενωμένοι με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, συγκροτημένο από ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να παλεύουν και να πετυχαίνουν.

Η αλήθεια είναι πως μόνο με συστράτευση όλων διαθέσιμων πόρων και δυνάμεων, μπορούμε να προκόψουμε. Ειδικά σε κοινωνίες περιορισμένων δυνατοτήτων όπως είναι τα χωριά, μόνο η ενότητα και η δουλειά όλων μπορεί να δημιουργήσει μέλλον για μας και τα παιδιά μας. Είναι δεδομένο ότι μέχρι τώρα, οι μικροεγωισμοί και η ανικανότητα συνεργασίας για την επίλυση θεμελιακών προβλημάτων, μας έχουν οδηγήσει στο μαρασμό και την αποξένωση.

Παρόλα αυτά δεν εγκαταλείπουμε διότι θεωρούμε βέβαιο ότι στο τέλος, η συνεννόηση, ο αλληλοσεβασμός και η κοινή λογική θα επικρατήσουν.

Αγαπητοί συγχωριανοί, με σεβασμό και εκτίμηση στη βούλησή σας, ζητούμε την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας, όχι για να ικανοποιήσουμε ανάγκες αυτοπροβολής και κουτοπόνηρων εγωισμών, αλλά για να μπορέσουμε να κάνουμε το Χωριό μας καλύτερο για όλους μας.


Πηγή