Απόστολος Κατσιφάρας σε Κρέστενα-Ανδρίτσαινα: Το έργο μας αναγνωρίζεται, οι πολίτες βλέπουν αποτελέσματα

«Οι πολίτες αναγνωρίζουν το έργο της Περιφέρειας, τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε –και συνεχίζεται– ώστε οι υποδομές στη Δυτική Ελλάδα να βελτιωθούν, το οικονομικό κλίμα ν’ αναθερμανθεί, να στηριχθεί η παραγωγή και η κοινωνία και παράλληλα να εξασφαλιστούν περισσότεροι πόροι και άρα και περισσότερες ευκαιρίες για τους πολίτες».

Αυτό επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, επικεφαλής της παράταξης «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας σε περιοδεία του το πρωί της Πέμπτης 2 Μαΐου στην Κρέστενα και στην Ανδρίτσαινα.

Στις επαφές που είχε με τους πολίτες ο κ. Κατσιφάρας αναφέρθηκε στα οδικά έργα που υλοποίησε ή υλοποιεί η Περιφέρεια στην περιοχή, με ιδιαίτερη αναφορά στο δρόμο Κρέστενα-Ανδρίτσαινα-Επικούρειος Απόλλωνας (Διάσελλα –Μπαρακίτικα) αλλά και σε παρεμβάσεις που ενισχύουν το πλαίσιο κοινωνικής προστασίας των πολιτών, όπως η δημιουργία του Κέντρου Κοινότητας στον Δήμο Ανδρίτσαινας–Κρεστένων.

Παράλληλα, επεσήμανε και τα άμεσα ανακλαστικά που έδειξε η Περιφέρεια για την αντιμετώπιση ζημιών που σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο εξαιτίας θεομηνιών ή κατολισθήσεων.

Τον κ. Κατσιφάρα στις επαφές του στην Κρέστενα και στην Ανδρίτσαινα συνόδευαν στελέχη του συνδυασμού από την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

Στην Ανδρίτσαινα ο Περιφερειάρχης επανέλαβε ότι πέραν των βασικών προγραμματικών αρχών του συνδυασμού του, για την Ηλεία η άμεση προτεραιότητα είναι η κατασκευή της Ολυμπίας Οδού, στο σύνολο του φυσικού και τεχνικού αντικειμένου του έργου. «Αυτό σημαίνει ότι ο σύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα φτάσει έως το Καλό Νερό και την Τσακώνα, καλύπτοντας στο σύνολό της την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας», σημείωσε ο κ. Κατσιφάρας.


Πηγή