Αυτή η πόλη «χάνει λάδια» – Σενάριο από…. Μπένι Χιλ στο κέντρο της Πάτρας – ΦΩΤΟ

Το όχημα της ανακύκλωσης έχανε λάδια και το γεγονός αυτό προκάλεσε ατυχήματα στο κέντρο της Πάτρας, με δικυκλιστές να σωριάζονται στο έδαφος, χωρίς να πάρουν χαμπάρι τι έχει γίνει.

Η ιστορία του περιστατικού που συνέβη στο κέντρο της Πάτρας θα μπορούσε να είναι σενάριο από κωμική ταινία του Μπένι Χιλ. Το όχημα της ανακύκλωσης (ανήκει σε ιδιωτική εταιρεία που συνεργάζεται με τον δήμο για το θέμα της ανακύκλωσης) έχανε λάδια, τα λάδια χύνονταν στους δρόμους και μέχρι να το καταλάβουν οι υπάλληλοι του οχήματος είχαν γίνει σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τουλάχιστον τρία ατυχήματα.

Πάλι καλά που τα τροχαία αυτά με θύματα δικυκλιστές δεν ήταν σοβαρά. Πάντως οι άνθρωποι του δήμου και η Τροχαία έσπευσε να ρίξει πριονίδι στον δρόμο έτσι ώστε να μην γλιστρούν τα οχήματα και να μην γίνουν ακόμα περισσότετρα ατυχήματα.

Η υπόθεση όμως στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου αστεία από τη στιγμή που τέθηκε σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα συμπολιτών. Σε γενικές γραμμές αυτή η πόλη χάνει λάδια και σκουντουφλάει. Δυστυχώς.

Δείτε φωτογραφίες:


Πηγή