Αχαΐα: Mε επιτυχία η εκδήλωση στην Δροσιά Τριταίας (φωτο)

Η «Εθελοντική Ομάδα…» ευχαρίστησε θερμά τους συγχωριανούς, τους φίλους που παρευρέθηκαν στην 2η Πολιτιστική Εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 12 του Μάη στο γραφικό εκκλησάκι του Αγ. Αθανασίου στο χωριό μας Δροσιά Τριταίας, δίπλα στην καταπράσινη πλαγιά του Ερυμάνθου, μέσα στην πρωινή αύρα, κάτω από ένα ηλιόλουστο και λαμπερό ουρανό.

Μετά την παρακολούθηση με όλους τους παρευρισκόμενους της θείας Λειτουργίας με Αρτοκλασία, προσφέρθηκε φαγητό, ποτό και γλυκά.

Η «Εθελοντική Ομάδα…» ευχαρίστησε το χορευτικό τμήμα του Δημοτικού Σχολείου Σταυροδρομιού, που παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς.

Ενημέρωσε δε, πως πολύ σύντομα θα αρχίσει η κατασκευή του παραδοσιακού μονοπατιού, που θα ξεκινά από την κεντρική πλατεία του χωριού και θα φθάνει μέχρι τον δρόμο του Αγ. Αθανασίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Κων. Καρπέτας, ο κ. Δημ. Δριβήλας, ο Πρόεδρος Κοινότητος και νυν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ηλίας Παπαγιαννόπουλος, οι υποψήφιοι κοινοτικοί πρόεδροι κ. Δημ. Ζόρλας & κ. Δημ. Κανελλακόπουλος και πολλοί άλλοι υποψήφιοι Περιφερειακοί, Δημοτικοί & Κοινοτικοί Σύμβουλοι.

Αχαΐα: Mε επιτυχία η εκδήλωση στην Δροσιά Τριταίας (φωτο) Αχαΐα: Mε επιτυχία η εκδήλωση στην Δροσιά Τριταίας (φωτο)


Πηγή