ΒΙΝΤΕΟ – ΕΜΕΤΟΣ: Γνωστός γιατρός της Πάτρας φέρεται να ασελγεί… στο παιδί του! ΓΙΟΣ «ΕΠΩΝΥΜΟΥ» ΠΑΤΡΙΝΟΥ

Την ώρα λοιπόν που 800 και πλέον παιδόφιλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας, αρκετοί εξ αυτών και στην Πάτρα, έρευνες δείχνουν ότι ένα στα δέκα παιδιά έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις οι βιαστές ήταν άτομα του στενού περιβάλλοντος. Σχεδόν κάθε μέρα γίνεται στην Ασφάλεια τουλάχιστον μία καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, ενώ το 60% των παιδόφιλων στρέφεται σε αγοράκια ηλικίας από 7 μέχρι 16 ετών και το 40% σε κοριτσάκια ηλικίας από 8 έως 15 ετών. Οι περιπτώσεις παιδιών που παγιδεύτηκαν στα δίχτυα «ηλεκτρονικών αρπακτικών», τα οποία όχι μόνο κακοποιήθηκαν σεξουαλικά και διασύρθηκαν στο Διαδίκτυο, αλλά έγιναν και αντικείμενα εμπορικής εκμετάλλευσης, είναι εκατοντάδες.

Στην Πάτρα τον τελευταίο μήνα έχει προκληθεί σάλος από τη μήνυση που κατέθεσε γυναίκα γιατρού σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της. Η γυναίκα τον μήνυσε για ασέλγεια σε βάρος του παιδιού του, ενός βρέφους. Η μήνυση έγινε προ μηνών, ενώ ο γιατρός… δηλώνει αθώος! Όμως η γυναίκα έχει στην διάθεσή της βίντεο (κατέθεσε στικάκι με οπτικό υλικό στην Εισαγγελία) στο οποίο φαίνεται ο σύζυγός της… να ασελγεί πάνω στο μωρό τους (δεν μιλάμε για βιασμό). Αρχικά ετέθη ζήτημα στην Εισαγγελία για το κατά πόσο έπρεπε να γίνει αποδεκτό το οπτικό υλικό (ήταν καταγεγραμμένο παράνομα, χωρίς φυσικά να το γνωρίζει ο δράστης), όμως το Συμβούλιο των Δικαστών έκρινε την περίπτωση ιδιαιτέρως σοβαρή και το συμπεριέλαβε στην δικογραφία.

Πρόκειται για γιατρό ιδιαίτερα γνωστό στην Πάτρα, γιο «επώνυμου» Πατρινού ο οποίος στο παρελθόν… είχε πολιτική δραστηριότητα! Φυσικά και το συγγενικό περιβάλλον του γιατρού έχει πάθει «σοκ» από τις καταγγελίες έστω και αν ο μηνυόμενος τις θεωρεί «φαντασίες» της εν διαστάσει συζύγου. Όμως η προανάκριση είναι σε εξέλιξη και οι κατηγορίες είναι ιδιαίτερα σοβαρές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

DETE.GR


Πηγή