Β. Γκοτσόπουλος – Πάμε Μπροστά , Με Δήμαρχο τον Σπύρο Μυλωνά

Την «ιερότητα» της ψήφου , αλλά και το πόσο σημαντικό είναι να προχωρήσει ο τόπος μπροστά , με δήμαρχο τον Σπύρο Μυλωνά , ανέφερε με ανακοίνωσή του ο Βασίλης Γκοτσόπουλος.

Αναλυτικά :

Οι εκλογές είναι η κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας. Είναι η ευκαιρία του πολίτη να επηρεάσει με την ψήφο του τις εξελίξεις που τον αφορούν άμεσα ή έμμεσα, που θα καθορίσουν το μέλλον του. Η ψήφος είναι κάτι πολύ σπουδαίο και πρέπει να είναι αποτέλεσμα ορθής πολιτικής επιλογής με κριτήριο και άποψη και σε καμία περίπτωση δεν είναι:

  1. Εκπλήρωση «υποχρέωσης» για αυτό υπάρχουν τα γλυκά, τα λουλούδια, τα αρώματα κλπ
  2. Οπαδική επιλογή» για τον λόγο αυτό υπάρχουν οι ποδοσφαιρικές ή μπασκετικές προτιμήσεις όπως η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός κλπ
  3. «Οργισμένη αντίδραση» μια κουτουλιά στον τοίχο πριν την κάλπη μπορεί να βοηθήσει περισσότερο από το αντίστροφο.

Βασικό κριτήριο επιλογής πρέπει να είναι η αντίθεση σε ότι μας κρατά καθηλωμένους στο χθες, στις πρακτικές που συνάδουν με την νοοτροπία αυτή και τα πρόσωπα που την εκφράζουν διαχρονικά, είτε αυτά είναι απέναντι μας, είτε αυτά είναι δίπλα μας.

Επιπόλαιη χρήση της ψήφου αφαιρεί οποιοδήποτε δικαίωμα γκρίνιας για τη συνέχεια !!! Ειδικά για τις Δημοτικές Εκλογές να έχουμε στο μυαλό μας πως επιλέγουμε Δήμαρχο, δηλαδή αυτόν που εκτιμούμε πως μπορεί «να κάνει τη δουλειά καλά» !!!

Τα υπόλοιπα είναι ανοησίες που τις έχουμε πληρώσει ακριβά μέχρι σήμερα, μερικοί αμετανόητοι βέβαια δεν λένε να το πάρουν είδηση, αν όμως δεν βάλουμε μυαλό, δεν βάλουμε πλάτη και δεν δώσουμε τον αγώνα δυνατά και με αποφασιστικότητα θα συνεχίσουμε να τις πληρώνουμε ακριβά !!!

Για όλους αυτούς τους λόγους στις εκλογές της Κυριακής συνεχίζουμε δυναμικά μπροστά για την τελική και οριστική νίκη.

Στηρίζουμε δυνατά την παράταξη μας «Όραμα για την Δυτική Αχαΐα» και τον υποψήφιο Δήμαρχο μας Σπύρο Μυλωνά !!!

Πάμε Μπροστά !!! Πάμε Δυνατά !!!
Με Δήμαρχο τον Σπύρο Μυλωνά !!!

Γιατί η Δυτική Αχαΐα αξίζει καλύτερη ηγεσία !!!


Πηγή