Γιώργος Στασινόπουλος: ¨”Γιώργος Στασινόπουλος: “Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτε […]

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες της Ζακύνθου, για την υποστήριξή τους, για την διακριτή πρωτιά που εμπιστεύτηκαν στο πρόσωπό μου ,για την εμπιστοσύνη τους, για την απόφασή τους να βάλουν πάνω από όλα τον τόπο μας. Να διεκδικήσουν μία Ζάκυνθο καλύτερη για όλους, μια περιφερειακή αρχή που θα κάνει τη δουλειά, που θα φροντίζει με τις υπηρεσίες της για την καθημερινότητα των πολιτών και θα δίνει λύσεις σε κάθε γωνιά του νησιού, που θα κάνει ξανά περήφανη τη Ζάκυνθο και τους ανθρώπους της.

Ο αγώνας συνεχίζεται και για να ολοκληρωθεί η νίκη μας και στην δεύτερη Κυριακή. Αυτές τις ημέρες θα συζητήσουμε το πώς θα μπορέσουμε τα επόμενα 4 χρόνια να εργαστούμε για να οδηγήσουμε την Ζάκυνθο και τα Ιόνια σε τροχιά ανάπτυξης. Βλέποντας τους περιφερειακούς συμβούλους που εκλέγονται στο νέο Περιφερειακό συμβούλιο, είμαι πολύ αισιόδοξος, ότι με την Ρόδη Κράτσα επικεφαλή στην διοίκηση της Περιφέρειας, μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Συνεχίζουμε τον αγώνα με την ίδια νοοτροπία, για να αισθανθούν οι κάτοικοι της Ζακύνθου, τον ευρωπαϊκό αέρα της αλλαγής, που θέλουμε να φέρουμε στα νησιά μας. Μαζί, να σηκώσουμε τα Ιόνια Ψηλά.

Ευχαριστώ πολύ

Στασινόπουλος Γεώργιος


Πηγή