Γρηγόρης Αλεξόπουλος – Βρέθηκε σε λαϊκή αγορά της Πάτρας (φωτο)

Με τους ανθρώπους της Λαϊκής Αγοράς στην Αγίου Νικολάου συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Γρηγόρης Αλεξόπουλος, στο πλαίσιο περιοδείας του μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «Πρωτεύουσα ξανά!». Ο κ. Αλεξόπουλος έτυχε θερμές υποδοχής από τους πωλητές της Λαϊκής Αγοράς αλλά και από τους πολίτες που κάνουν εκεί τις αγορές τους ενώ είχε την ευκαιρία να ακούσει τα παράπονά τους σε σχέση με την πόλη και τις προτάσεις τους για αυτήν αλλά και τις προτάσεις τους για τον δικό τους εργασιακό κλάδο και την βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους.

Ο κ. Αλεξόπουλος δέχτηκε ευχές για νικηφόρο προεκλογικό αποτέλεσμα και δεσμεύτηκε ότι η παρουσία του στις λαϊκές αγορές θα είναι συνεχής και μετά τις εκλογές καθώς ο διάλογος με επαγγελματίες και πολίτες, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα και να περάσουμε σε μια νέα, δημιουργική εποχή τα αποτελέσματα της οποίας θα είναι ορατά και στη αισθητική της πόλης, στην οικονομία και βεβαίως στη κοινωνία της που είναι η πρώτη προτεραιότητα.

Γρηγόρης Αλεξόπουλος - Βρέθηκε σε λαϊκή αγορά της Πάτρας (φωτο) Γρηγόρης Αλεξόπουλος - Βρέθηκε σε λαϊκή αγορά της Πάτρας (φωτο) Γρηγόρης Αλεξόπουλος - Βρέθηκε σε λαϊκή αγορά της Πάτρας (φωτο) Γρηγόρης Αλεξόπουλος - Βρέθηκε σε λαϊκή αγορά της Πάτρας (φωτο) Γρηγόρης Αλεξόπουλος - Βρέθηκε σε λαϊκή αγορά της Πάτρας (φωτο) Γρηγόρης Αλεξόπουλος - Βρέθηκε σε λαϊκή αγορά της Πάτρας (φωτο)


Πηγή