Γ. Ανδριόλας: Γιατί ΜΑΖΙ-ΜΠΡΟΣΤΑ με τον Κώστα Νικολούτσο;

Από το 2006, όταν και ξεκίνησα την αυτοδιοικητική μου πορεία στον δήμο Πύργου, επέλεξα εξαρχής την αληθινή και έντιμη σχέση με κάθε συνδημότη μου, με καθαρές εξηγήσεις και χωρίς μισόλογα. Προσπάθησα να βελτιώσω το επίπεδο της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μου –ανάλογα με τις αρμοδιότητες που είχα κάθε φορά– επιστρατεύοντας τις γνώσεις μου και τις αξίες μου για το πώς θα τα καταφέρω καλύτερα, επιλέγοντας να μην αναζητώ ψηφοφόρους σε μνημόσυνα και κηδείες και να μην εκμεταλλεύομαι την ανάγκη και την δυσκολία κανενός.

Η απόφασή μου να συμπορευτώ με τον Κώστα Νικολούτσο και την αξιόλογη ομάδα του είναι επιλογή που ταιριάζει στις σκέψεις μου για έναν σύγχρονο και ευέλικτο Δήμο, που θα έχει συγκεκριμένους στόχους και σχέδιο και θα πολεμά τους λαϊκιστές.

Πέρα από τις ξεκάθαρες προγραμματικές θέσεις, χαίρομαι που θα συνεργαστώ με έναν άνθρωπο γνώστη της αυτοδιοίκησης, ανοικτό σε νέες ιδέες και προτάσεις, ο οποίος γνωρίζει τις ανάγκες της αγοράς και της τοπικής οικονομίας, και το όραμά του για τον δήμο Πύργου του 2019 ευτυχώς δεν εξαντλείται σε αναπλάσεις και επαναπλημμυρισμούς.

Ο μεγάλος Δήμος μας έχει ανάγκη από μια πολιτική αλλαγή που θα μεγιστοποιήσει ό,τι θετικό επιτεύχθηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια, θ’ αποτυπώσει την ιστορία μας, θ’ αναδείξει την ταυτότητά μας, θα ενισχύσει την επιχειρηματικότητα και θα αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις.

Ωστόσο τούτη τη φορά, η απόφασή μου να συνεχίσω στα τοπικά δρώμενα οριστικοποιήθηκε όταν αισθάνθηκα ότι δεν είναι σωστό να φυγομαχήσω απέναντι στους μίζερους και τους λαϊκιστές, που θέλουν όλους να αισθάνονται αποτυχημένοι για να δικαιολογήσουν τη δική τους αποτυχία.

Είναι αυτοί που σε κάθε προσπάθεια «θα ανακαλύψουν» κάτι κακό προκειμένου «να επαληθευτούν» ότι όλοι όσοι ασχολούνται με την πολιτική είναι όμοιοι, ανίκανοι και ενίοτε διαπλεκόμενοι. Απαριθμούν με ευκολία τα προβλήματα -για τα οποία τους φταίει πάντα το σύστημα- αλλά δεν έχουν λύσει ποτέ κανένα και χλευάζουν όποιον προτιμά τη δράση από την αδράνεια.

Ασφαλώς και δεν αισθάνομαι σωτήρας κανενός και αναγνωρίζω ότι όλοι έχουμε κάνει σωστές και λανθασμένες επιλογές. Προτιμώ όμως να συμμετέχω, να πράττω και να αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί παρά να μηδενίζω την προσπάθεια και την προσωπικότητα των άλλων. Η μεγάλη πρόκληση για τον δήμο Πύργου είναι τελικά να ξεμπερδεύει με αυτούς που έχουν αναγάγει την άρνηση σε πρόταση και «δολοφονούν» την ελπίδα. Γιατί χωρίς ελπίδα τίποτα δεν μπορεί «να γεννηθεί». Γι’ αυτό επιλέγω ΜΑΖΙ – ΜΠΡΟΣΤΑ με επικεφαλής τον Κώστα Νικολούτσο.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΑΝΔΡΙΟΛΑΣ

ΔΙΠΛ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑ ΠΥΡΓΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου

με τον συδυασμό ΜΑΖΙ-ΜΠΡΟΣΤΑ Κώστας Νικολούτσος


Πηγή