Γ. Κουτρουμάνης: Έγινε το πρώτο βήμα για να αλλάξουμε τη χώρα


Κληθείς να σχολιάσει την εμφατική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές…

…και την προκήρυξη πρόωρων εθνικών εκλογών, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδος και πρόεδρος της Ειδικής Κομματικής Οργάνωσης των Ορκωτών Ελεγκτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Κουτρουμάνης,προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δείχνει ξεκάθαρα την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των πολιτών στη Νέα Δημοκρατία, που την κρίνουν ως την πολιτική δύναμη εθνικής ευθύνης που μπορεί να βγάλει την πατρίδα μας από το σημερινό αδιέξοδο. Ωστόσο, δεν είναι ώρα για θριαμβολογίες και πανηγυρισμούς.

Την Κυριακή έγινε το πρώτο σημαντικό βήμα για να γυρίσουμε σελίδα.Το επόμενο και πλέον καθοριστικό θα γίνει στις προσεχείς εθνικές εκλογές που έχουν πλέον δρομολογηθεί και από τις οποίες θα ξεκινήσουμε όλες και όλοι μαζί μια εργώδη προσπάθεια, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να αλλάξουμε την Ελλάδα και να την κάνουμε αυτή που αξίζουμε και θέλουμε να έχουμε.

Τότε και μόνο τότε θα μπορούμε να χαμογελάμε και να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία: όταν αντιστραφεί η οδυνηρή οικονομική πραγματικότητα που βιώνει σήμερα η κοινωνία μας. Όταν θα ανοίξουν πολλές και καλύτερες δουλειές που να ανταποκρίνονται στα προσόντα και τις προσδοκίες των νέων μας, για να γυρίσουν τα παιδιά μας στον τόπο μας. Όταν η προσωπική αξιοπρέπεια και η εθνική υπερηφάνεια θα έχουν επιστρέψει στην πατρίδα μας».


Πηγή