Δέκα ακόμα υποψηφιότητες συμπληρώνουν το ψηφοδέλτιο του “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά

Μετά την επίσημη παρουσίαση των πενήντα έξι (56) υποψηφίων του “σπιράλ” στις 19 Απριλίου στο Παλαιό Πτωχοκομείο στο τελικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, που θα κατατεθεί αύριο Κυριακή στο Πρωτοδικείο Πατρών, έχουν προστεθεί ακόμα δέκα υποψηφιότητες.

Συγκεκριμένα υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στον συνδυασμό “σπιράλ” με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά θα είναι ο επιχειρηματίας Σπύρος Σκιαδαρέσης, ο ιατρικός επισκέπτης – φαρμακευτικός αντιπρόσωπος Χάρης Κοντογιαννάτος, η φοιτήτρια Σοφία Μασσαρά, ο δημόσιος υπάλληλος Ανδρέας Γιαννόπουλος και ο ηλεκτρολόγος – ηλεκτρονικός μηχανικός Κωνσταντίνος Πανταζόπουλος.

Επίσης, στο ψηφοδέλτιο του “σπιράλ” συμμετέχουν τιμητικά ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι συμπολίτες μας, οι οποίοι ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό. Οι Χρήστος Κουτσούκης, Νικόλαος Μάντζαρης, Μάρκος Μετζελόπουλος, Ρεγγίνα Τρυφωνοπούλου και Ανδριάνα Ψωμιάδου ενώνουν με το “σπιράλ” τους δικούς τους κύκλους από Βρυξέλες, Λονδίνο και Νάπολι.

Υπενθυμίζεται ότι το “σπιράλ” δεν θα κατεβάσει δικούς του υποψήφιους για τα τοπικά, κοινοτικά και διαμερισματικά συμβούλια, υποστηρίζοντας ανεξάρτητες πρωτοβουλίες συγκρότησης τοπικών ψηφοδελτίων.

Ανδρέας Γιαννόπουλος

Ανδρέας Γιαννόπουλος

Χάρης Κοντογιαννάτος

Χάρης Κοντογιαννάτος

Σοφία Μασσαρά

Σοφία Μασσαρά

Κωνσταντίνος Πανταζόπουλος

Κωνσταντίνος Πανταζόπουλος

Σπύρος Σκιαδαρέσης

Σπύρος Σκιαδαρέσης


Πηγή