Δήλωση Διονύση Μάλιαρη λίγο πριν την Εκλογική Αναμέτρηση

Έμειναν λίγες μέρες ως τις εκλογές. Ο αγώνας βαίνει προς το τέλος του. Ήταν μία προεκλογική περίοδος με πολλές παραστάσεις, με ενθουσιασμό αλλά και έντονο προβληματισμό.

Θεωρώ πως εγώ προσωπικά και ο συνδυασμός μου δώσαμε ένα αγώνα δίκαιο και εφάμιλλο των αξιών και προσδοκιών του πολίτη του οποίου ζητάμε την εμπιστοσύνη και την ψήφο.

Έγινε μία ουσιαστική και σε βάθος επικοινωνία με τους πολίτες από άκρη σε άκρη του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Καταγράψαμε με ακρίβεια τα προβλήματα και σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα που δίνει άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις όπου απαιτείται.

Είμαστε από την αρχή ως το τέλος υπεύθυνοι για την υπόσχεση όσο και την υλοποίηση αυτού του προγράμματος.

Τις τελευταίες ημέρες ο Δήμος μας βιώνει μια άσχημη εμπειρία, έναν πανικό χωρίς προηγούμενο. Κι αυτό λόγω των συνεχών σεισμικών δονήσεων στην περιοχή μας και τη διασπορά ειδήσεων περί ενός υποτιθέμενου μεγάλου σεισμού.

Θέλω να εκφράσω σε όλους τους κατοίκους του Δήμου τη συμπαράσταση μου στην αγωνία τους και την ευχή μου για μια όσο γίνεται πιο ανώδυνη λήξη αυτού του φαινομένου.

Με ενότητα, ψυχραιμία και λαμβάνοντας τα μέτρα που απαιτεί η περίσταση, πιστεύω πως θα καταφέρουμε να βγούμε από αλώβητοι από αυτή την κατάσταση.

Σίγουρα μας έχει επηρεάσει όλους μας, και πάντα σε πρώτη μοίρα έρχεται η διασφάλιση της ζωής μας και ύστερα οι εκλογές και η επιλογή μας για καλύτερη και ποιοτικότερη ζωή.

Με ευθύνη δίπλα στον πολίτη και ελπίδα αναλλοίωτη ο συνδυασμός Δύναμη Ευθύνης θα εργαστεί ως οφείλει και όπως έχει από την αρχή δεσμευθεί με Δύναμη και Πίστη για το καλύτερο αυτού του τόπου.


Πηγή