Δήλωση Ναμπίλ Μοράντ για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ευχαριστώ θερμά όλους τους υποψηφίους που στελέχωσαν τον συνδυασμό μας για τον έντιμο και ευγενή αγώνα που δώσαμε με ήθος ,αξιοπρέπεια και ήπιους τόνους.

Έναν αγώνα όπως τον ορίζει η νομοθεσία, χωρίς μεθοδεύσεις, χωρίς σκοπιμότητες και ρύπανση του περιβάλλοντος.

Ευχαριστώ τους πολίτες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Σεβόμαστε όσους για τους δικούς τους λόγους έκαναν διαφορετική επιλογή και λυπούμαστε που δεν τους πείσαμε για τα έργα μας και το πρόγραμμά μας.

Για πέντε χρόνια πορευτήκαμε με συνέπεια και αξιοπρέπεια και αφήνουμε πίσω μας έργο που είμαστε σίγουροι ότι αργά ή γρήγορα θα εκτιμηθεί και από τους πλέον δύσπιστους.

Το αποτέλεσμα των εκλογών βέβαια δεν δικαιώνει τις προσδοκίες μας ,αλλά είναι σεβαστό. Ως υπεύθυνη παράταξη αναλύσαμε τα αίτια αποτελέσματος, κάναμε την αυτοκριτική μας, θα έχουμε συνεχή επαφή με τους πολίτες ,θα ακούσουμε τους προβληματισμούς τους, θα αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και θα εργαστούμε για να ανανεώσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης που είχαμε.

Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα συμμετέχουμε με διάθεση συνεργασίας και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την πρόοδο του Δήμου, έχοντας ως οδηγό τις βασικές αρχές της παράταξής μας.

Μακριά από τοπικιστικές αντιλήψεις, με σοβαρότητα και συνέπεια θα αναδεικνύουμε τα θέματα και θα εστιάζουμε στην ορθή εκτέλεση όσων έχουν προγραμματιστεί με κόπο κατά τη θητεία μας.

Κριτήριο για τη συνεργασία μας θα είναι μόνο η συμφωνία σε προγραμματικές θέσεις και η ορθή διαχείριση των δημοτικών υποθέσεων προς όφελος όλων των δημοτικών διαμερισμάτων και όλων των πολιτών.

Συγχαίρουμε τους υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους όλων των παρατάξεων που έχουν εκλεγεί καθώς και τους υποψήφιους Δήμαρχους που θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Οι εκλογές είναι η γιορτή της Δημοκρατίας και η επόμενη ημέρα επιβάλλει να είμαστε ενωμένοι για το καλό του τόπου μας.


Πηγή