Δήμος Ήλιδας: Το Σάββατο ανοίγει στην Αμαλιάδα τις πύλες της η 19η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση

Η «19η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση Αμαλιάδας» θα «ανθίσει» και πάλι από τις 11 έως και τις 19 Μαΐου 2019, στην πλατεία Ανεμομύλου στην Αμαλιάδα.

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης γιορτής που διοργανώνει ο Δήμος Ήλιδας, η πόλη θα πλημμυρίσει με κάθε λογής λουλούδια, με χρώματα κι αρώματα της Άνοιξης!

Φυτωριούχοι και ανθοπώλες από την Αμαλιάδα και όλη την Ηλεία θα διαθέσουν στο καταναλωτικό κοινό πληθώρα λουλουδιών, φυτών, μυρωδικών, βοτάνων με τα οποία θα κατακλύσουν τους πάγκους τους στην πλατεία Ανεμομύλου, δίνοντας τον τόνο της άνοιξης και μια μοναδική ευκαιρία για τους φίλους των λουλουδιών και του πρασίνου, να τα προμηθευτούν και να ομορφύνουν τα σπίτια τους, τα μπαλκόνια και τους κήπους τους.

Επίσης, στους χώρους της έκθεσης θα υπάρχουν και εκθέτες χειροτέχνες, αλλά και πάγκοι με παιχνίδια για μικρά παιδιά, ενώ ο Δήμος Ήλιδας έχει προγραμματίσει σειρά εκδηλώσεων με πλούσιο πολιτιστικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα, αλλά και ψυχαγωγικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Η έκθεση θα παραμένει ανοιχτή καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την δεύτερη ημέρα λειτουργίας της, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 και ώρα 21:00 το βράδυ.


Πηγή