Δήμος Ζακύνθου: “Κατακριτέα η συμπεριφορά Νίκου Τσίπηρα και Τάσου Μποτώνη που εν απουσία του Δημάρχου […]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Είναι λυπηρό και κατακριτέο εν απουσία του Δημάρχου, o οποίος για ιατρικούς λόγους βρίσκεται στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο για πρόβλημα υγείας, να γίνονται αναρτήσεις στο Διαδίκτυο από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκο Τσίπηρα και τον δημοτικό Σύμβουλο κ. Τάσο Μποτώνη, στις οποίες να δηλώνουν ότι το πρόγραμμα ηλεκτροφωτισμού “Smart cities” και η αποπεράτωση του Θεάτρου Ζακύνθου είναι δικά τους έργα.

Τα έργα αποτελούν μέρος ενός συνολικού σχεδιασμού και προγραμματισμού από την υπάρχουσα Δημοτική Αρχή με συντονιστή τον Δήμαρχο Ζακύνθου και είναι αποτέλεσμα προσπαθειών των εργαζομένων του Δήμου, συνεργατών, αιρετών κλπ, και κανένας δεν μπορεί να τα οικειοποιηθεί.

Τα έργα έχουν λάβει χρηματοδοτήσεις από ευρωπαϊκά προγράμματα, κρατικές επιδοτήσεις, την Περιφέρεια αλλά και ιδίους πόρους από το υστέρημα του Ζακυνθινού λαού.

Είναι μάλιστα λυπηρό, ότι και στο παρελθόν ο κ. Τσίπηρας με δηλώσεις του στον Ρ/Σ STIGMA καταφέρθηκε εναντίον του Δημάρχου με προσβολές προς το πρόσωπο του, αντί να ασχοληθεί και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της συσσώρευσης των απορριμμάτων στους δρόμους από τη θέση του μέλους του ΔΣ του ΦοΔΣΑ, με την οποία επίσης τον τίμησε ο Δήμαρχος.

Παρόλα αυτά ο Δήμαρχος θα εξακολουθήσει να τους τιμά και τους καλεί να τιμήσουν την ψήφο που έχουν λάβει και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων μέχρι το τέλος της θητείας τους για το καλό της Ζακύνθου.


Πηγή