Δελτίο τύπου για την προεκλογική ομιλία του Χαράλαμπου Καλού στην Αθήνα

Οι ετεροδημότες της Αθήνας ψήφισαν «Σύγχρονη Λευκάδα»

Εγκάρδια υποδοχή επιφύλαξαν οι ετεροδημότες της Αθήνας στον υποψήφιο δήμαρχο Λευκάδας, κ. Χαράλαμπο Καλό και στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της «Σύγχρονης Λευκάδας».

Στην ομιλία του ο κ. Καλός, έκανε μια μικρή αναδρομή από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του μέχρι και την τελική ευθεία πριν τις εκλογές της 26ης Μαΐου, εστιάζοντας στους σημαντικούς σταθμούς αυτής της διαδρομής και στη δυναμική που έχει αναπτύξει η «Σύγχρονη Λευκάδα».

Επισήμανε τον σημαντικό ρόλο του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης, τονίζοντας ότι η υπάρχουσα κατάσταση δεν ικανοποιεί τους δημότες της Λευκάδας, που επιθυμούν να γυρίσουν σελίδα και να θέσουν οριστικό τέλος στην απραξία και την στασιμότητα που έχει περιέλθει ο δήμος.

Ο κ. Καλός παρουσίασε το όραμα της «Σύγχρονης Λευκάδας», καθώς και τις επίσημες θέσεις του συνδυασμού, που στοχεύουν στην ουσιαστική αναβάθμιση και ανάπτυξη της Λευκάδας, του Καλάμου και του Καστού.

Ακολούθησε η παρουσίαση των 51 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που απαρτίζουν το νικηφόρο ψηφοδέλτιο.

Η ομιλία του υποψηφίου δημάρχου και οι άνθρωποι που εκείνος εμπιστεύτηκε για τη συγκρότηση της ομάδας του, απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού, αποδεικνύοντας ότι η «Σύγχρονη Λευκάδα» κατάφερε να δημιουργήσει μια νέα κοινωνική πλειοψηφία, που θα αφήσει ένα δυνατό στίγμα στα πεπραγμένα αυτού του τόπου.


Πηγή