Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: Η αγωνία μας για το μέλλον της Ηλείας, μας ενώνει και απαιτεί συστράτευση νίκης με μ […]

Ας φθάσουμε την φωνή της Ηλείας μας και στην ευρωβουλή..

Η Ηλεία μας, ο τόπος καταγωγής μας, ο τόπος που ζούμε, ο τόπος που αγαπάμε, αποτελεί επί δεκαετίες«θύμα» πολιτικών μεθοδεύσεων, εμπαιγμού απαξίωσης, αδιαφορίας και εγκατάλειψης.

Στο ίδιο έργο θεατές είμαστε οι Ηλείοι επί σειρά ετών και φαίνεται πως λόγω ελλείψεως ισχυρών διεκδικήσεων διαχρονικά από τους πολιτικούς εκπροσώπους του νομού μας πλέον δεν μας δίνουν καν σημασία.

Ήρθε η ώρα να το αλλάξουμε αυτό.

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου, η Ηλεία έχει μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσει μια ηχηρή παρουσία σε ευρωπαϊκό επίπεδο καθώς εκπροσωπείται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για την ευρωβουλή από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Βαρουξή Λευτέρη, ένα νέο αξιολογο δραστήριο παιδί με ήθος και γνώσεις, μιας σπουδαίας οικογένειας με εξαιρετικούς ανθρώπους και με σημαντική συμβολή στην τοπική κοινωνία μας επί σειρά ετών.

Με τη νέα γενιά μπροστά ήρθε η ώρα οι πολίτες και μόνιμοι κάτοικοι της Ηλείας αλλά και οι απανταχού Ηλείοι που αγαπούν τον νομό μας, να στηρίξουν το δικό μας παιδι στην Ευρωβουλή και να μείνουν μακριά από κομματικές αγκυλώσεις, από αντιζηλίες, από ίντριγκες. Οι Ηλείοι ας ενωθούμε κι ας προσκαλέσουμε και κάθε συγγενή, φίλο, γνωστό μας σε όλη την Ελλάδα να στηρίξει με την ψήφο του τον δικό μας εκπρόσωπο στο ευρωψηφοδέλτιο, τον Ηλείο Λευτέρη Βαρουξή για να φθάσουμε την φωνή του τόπου μας σε όλη την Ευρώπη. Μόνο κέρδος μπορεί να έχει ο τόπος μας από την παρουσία ενός Ηλείου ευρωβουλευτή στο ευρωκοινοβούλιο.

Προσωπικά αγαπώ τον τόπο μου, πιστεύω στην αναγκαιότητα Αλλαγής νοοτροπίας και αλλαγής σελίδας και εποχής της Ηλείας, αγωνίζομαι για ένα καλύτερο αύριο για την Ηλεία μας και για όλους τους Ηλείους, δεν δέχομαι διακρίσεις κυρίως πολιτικών αποχρώσεων, απεναντίας επιβραβεύω την ομοψυχία κι ενότητα για το αύριο του τόπου μας. Αυτό πράττω επί σειρά ετών και ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας και ως πολιτικό πρόσωπο αλλά από τη θέση του δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Ήλιδας τα τελευταία πέντε χρόνια.

Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για την Ηλεία μας που ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε σε ένα ψηφοδέλτιο εκπροσώπων για την ευρωβουλή να συμπεριλάβει και Ηλείο υποψήφιο και σημαντικό για την Ηλεία μας και τη χώρα μας ένας νέος άνθρωπος με γνώση και ζήλο, με την ορμή και την αποφασιστικότητα της γενιάς του,ο Λευτέρης Βαρουξής αποφάσισε να κολυμπήσει στα βαθιά νερά της πολιτικής ζωής της χώρας αναλαμβάνοντας με υπευθυνότητα ένα τέτοιο βαρύ φορτίο.

Απευθύνω ευγενική προτροπή πάντα με μεγάλο σεβασμό στην ελευθερία της ψήφου του κάθε πολίτη σε κάθε συμπατριώτη μου Ηλείου, μόνιμου κατοίκου ή μη της Ηλείας,αλλά και γενικά σε κάθε φίλο και γνωστό ανα την Ελλάδα να υπάρξει στήριξη με την ψήφο σας στις 26 Μαΐου στον υποψήφιο ευρωβουλευτή ΝΔ , Λευτέρη Βαρουξή.

Η παρούσα παρέμβασή μου αποτελεί μια παρέμβαση από καρδιάς και ψυχής με γνώμονα αποκλειστικά το αύριο της Ηλείας αλλά της χώρας μας.

Όσοι με παρακολουθούν θα γνωρίζουν ότι δεν χαϊδεύω ποτέ αυτιά ανθρώπων που δεν αξίζουν κι ότι είμαι άνθρωπος που στην πολιτική και επαγγελματική μου ζωή αρθογραφώ και παίρνω θέση για τα κοινά όχι απλά για να κάνω μια τοποθέτηση αλλά γιατί πραγματικά έχω να επισημάνω και να μοιραστώ με τους συμπολίτες μου κάτι ουσιώδες.

Όπως ουσιώδες είναι να ενώσουμε δυνάμεις, να παραμερίσουμε διαμάχες και αντιπαλότητες και να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε άτομα που θα πάνε την Ηλεία μπροστά.

Ψηφίζουμε υπεύθυνα στις 26 Μαΐου και δείχνουμε έμπρακτα ποιο ρόλο θέλουμε να έχει ο τόπος μας, η Ηλεία μας στο αύριο.

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ήλιδας

Πολιτικό Στέλεχος Νέας Δημοκρατίας


Πηγή