Διακινητές ηρωίνης στα χέρια αστυνομικών σε Αχαΐα και Ηλεία

Έξω από το σπίτι του στην Πάτρα ακινητοποίησαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έναν 32χρονο Έλληνα για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι διακινεί «σκληρά» ναρκωτικά και βρήκαν στις τσέπες του μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 11,3 γραμμαρίων και δυο κινητά.

Ο νεαρός συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. στην κατοικία του, όπου βρέθηκαν μια συσκευασία με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 106,8 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για κατοή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Αλλά και στην εθνική οδό Πατρών–Πύργου, στο ύψος του Λευκοχωρίου, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. Ηλείας σταμάτησαν για έλεγχο ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο Έλληνες ηλικίας 39 και 42 χρόνων και βρήκαν μέσα μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 49,6 γραμμαρίων και ένα σουγιά με λάμα μήκους 8,5 εκατοστών.

Οι επιβάτες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και παράνομη οπλοκατοχή με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.


Πηγή