Εμπορικός Σύλλογος Αρχαίας Ολυμπίας: Επανεκλογή του Δ.Σ

Ανανέωση της εμπιστοσύνης στα πρόσωπά τους, αποτελεί η επανεκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου Αρχαίας Ολυμπίας, από τις εκλογές της περασμένης Τετάρτης 15 Μαΐου.

Για το Δ.Σ εξελέγησαν – κατά σειρά – οι Νίκος Ζαρόκωστας, Νίκος Καρυώτης, Δημήτρης Μικελόπουλος, Ιωάννα Παναγοπούλου και Γιώργος Τζαβάρας.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι Άγγελος Παπαλάμπρος, Γιάννης Καραντώνης και Παύλος Λιακόπουλος.

Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας εξελέγησαν οι Νίκος Καρυώτης, Νίκος Ζαρόκωστας και Δημήτρης Μικελοπουλος.

Τα μέλη του επανεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Αρχαίας Ολυμπίας, ευχαριστούν θερμά για τη μαζική και μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά συμμετοχή των μελών στις εκλογικές διαδικασίες της 15ης Μαΐου. «Η ανανέωση της εντολής κάθε άλλο παρά εφησυχασμό προκαλεί. Μας δίνει μεγαλύτερη δύναμη να εργαστούμε για την καλυτέρευσή των όρων επιχειρηματικότητας στην Ολυμπία προς το συμφέρον του συνόλου. Τέλος πολλές ευχαριστίες και συγχαρητήρια αξίζουν και στην εφορευτική για την τήρηση της διαδικασίας», αναφέρουν στην πρώτη ανακοίνωση τους μετά την ολοκλήρωση των εκλογών.


Πηγή