Επίσκεψη Σ. Μυλωνά στην ΒΙΠΕ


Το διοικητή του σταθμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη ΒΙΠΕ κ. Ανδρέα Στεμπίλη…

…επισκέφθηκε την Τετάρτη το πρωί, ο υποψήφιος δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Σπύρος Ν. Μυλωνάς μαζί με υποψήφιους και στελέχη της παράταξης «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα» ενόψει και της αντιπυρικής περιόδου που έχει ξεκινήσει από 1η Μαΐου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος δήλωσε εξαρχής ότι οι υπηρεσίες του Δήμου θα πρέπει να είναι πάντα στο πλευρό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ο στόχος των δύο πλευρών θα πρέπει να είναι θέματα προστασίας και ασφάλειας των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε για τις ενέργειες και πρωτοβουλίες που έχουν παρθεί ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, μετά και την πυρκαγιά στο μοναδικό δασικό οικοσύστημα της Στροφυλιάς, μια περιοχή προστατευόμενη από διεθνείς συμβάσεις, ευχαριστώντας βέβαια ο κος.Μυλωνάς και από κοντά τους πυροσβέστες για τις γενναιόδωρες και φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν τότε με αυταπάρνηση και θυσία.

«Η προστασία της φύσης και η διατήρηση των αξιών της για τις επόμενες γενιές είναι ευθύνη και υποχρέωση όλων μας», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.


Πηγή