Ευχές στο Κασίγιας από όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο

Ευχές στο Κασίγιας από όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο

Σοκ σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο έχει προκαλέσει η περιπέτεια υγείας του Ικερ Κασίγιας, του 38χρονου γκολκίπερ της Πόρτο, που νωρίς σήμερα υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου και νοσηλεύεται σε κλινική του Οπόρτο.

Πρώτος και καλύτερος ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού ο Πορτογάλος Ζοσέ Σα που αγωνίζεται στους Πειραιώτες δανεικός από την Πόρτο και υπήρξε συμπαίκτης με τον Ισπανό, ευχήθηκε να έχει δύναμη στην περιπέτεια που περνά με την υγεία του. Λίγο μετά την είδηση, ο Σα ανέβασε φωτογραφία του με τον 38χρονο γκολκίπερ κι έγραψε: «Δύναμη αδερφέ μου». Στον Κασίγιας ευχήθηκε και ο δεύτερος τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων», Γιούρι Λοντίγκιν, που έγραψε: «Γίνε γρήγορα καλά».

Πέρα από τους δύο «ερυθρόλευκους», άνθρωποι του αθλητισμού σε όλο τον πλανήτη έσπευσαν να ευχηθούν ταχεία ανάρρωση στον Ισπανό τερματοφύλακα, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα σταματήσει το ποδόσφαιρο. Μέχρι στιγμής στον Κασίγιας ευχήθηκαν, ο Σέρχιο Ράμος, οι Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες Πορτογαλίας και Ισπανίας, ο Ράφα Ναδάλ, ο Αλεχάντρο Βαλβέρδε, η Πόρτο, η Μπαρτσελόνα, ο Μιγκέλ Λαγιούν, ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο Κάρλες Πουγιόλ, η Μπενφίκα, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και πολλοί άλλοι…

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/362438-Eyhes-sto-Kasigias-apo-olo-ton-podosfairiko-kosmo ΚΟΣΜΟΣ

The post Ευχές στο Κασίγιας από όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή