Ευχαριστήριο μήνυμα υποψήφιου Δημάρχου Βορρά Σπύρου Ασπιώτη.

Εκλογές Ευχαριστήριο μήνυμα υποψήφιου Δημάρχου Βορρά Σπύρου Ασπιώτη.

Σε ανακοίνωση του ο υποψήφιος Δήμαρχος Βορρά Σπύρος Ασπιώτης αναφέρει τα εξής:

«Θα ήθελα κατ΄ αρχήν να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους να διαχειριστούμε τα πολλά και μεγάλα προβλήματα του νεοσύστατου Δήμου μας.
Να καλέσω ακόμα όσους, για κάποιο προσωπικό λόγο, δεν μας ψήφισαν, να δουν αυτό που μας ενώνει και όχι αυτό που μας χωρίζει και να αναθεωρήσουν τη στάση τους εν όψη των επαναληπτικών εκλογών της 2 Ιουνίου 2019.
Για όσους μας ψήφισαν, η δική τους ψήφος αποτελεί όχι μόνο δείγμα εμπιστοσύνης, αλλά εντολή και ευθύνη. Εντολή να συνεχίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια για τη βελτίωση κάθε γωνιάς του Δήμου μας και ευθύνη να διαχειριστούμε με εντιμότητα και όραμα τα δημοτικά θέματα.

Να ευχαριστήσω επίσης θα ήθελα όλους τους υποψηφίους και τους συνεργάτες του συνδυασμού που έφεραν το δικό μας μήνυμα σε κάθε δημότη, σε κάθε οικισμό.

Τέλος ευχαριστώ τους επικεφαλής όλων των συνδυασμών για τον ωραίο αγώνα. Τώρα μπροστά μας βρίσκεται ο αγώνας για την ολοκλήρωση της προσπάθειάς μας. Ο αγώνας της δεύτερης Κυριακής είναι ένας νέος, ένας καινούργιος αγώνας. Ένας αγώνας από μηδενική βάση.

Καλώ όλους τους φίλους, παλιούς αλλά και νέους, προκειμένου να δώσουμε μαζί αυτόν τον αγώνα και να ολοκληρώσουμε τη νίκη. Το έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν με επιτυχία. Θα το κάνουμε και τώρα. Η επόμενη Κυριακή θα είναι μια ημέρα νίκης για το Δήμο μας. Θα είναι μια νίκη απέναντι στα προβλήματα, νίκη απέναντι στις προκλήσεις των καιρών, νίκη για όλους του δημότες. Μια νίκη για τους νέους και τις νέες μας, νίκη για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας».


Πηγή