«Ζάκυνθος-Ανατροπή Αναγέννηση» με υποψήφιο δήμαρχο τον Αντώνη Κασσιματη, μετα το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου τ […]

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27/5 συνάντηση του δημοτικού συνδυασμού «Ζάκυνθος-Ανατροπή Αναγέννηση» με υποψήφιο δήμαρχο τον Αντώνη Κασσιματη, μετα το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών.

Ο συνδυασμός μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τις συμπολίτισσές και τους συμπολίτες, που μας στήριξαν με την ψήφο τους την Κυριακή. Ακόμα ευχαριστούμε δημόσια και όλους όσου έδωσαν μαζί μας τον ωραίο αγώνα των εκλογών, αναγνωρίζοντας στον συνδυασμό μας μια έντιμη αυτοδιοκητική πρόταση.

Με την παρουσία των δύο δημοτικών συμβούλων μας στο νέο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και με την συνέχιση της λειτουργίας και της δράσης μας σαν δημοτική παράταξη θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων, που οφείλει να αντιμετωπίσει η νέα δημοτική αρχή.

Το αποτέλεσμα των εκλογών για τον συνδυασμό μας δεν είναι ικανοποιητικό. Θεωρούμε ότι τα στενά χρονικά περιθώρια που είχαμε για να οργανώσουμε την προεκλογική προσπάθεια μας επέδρασσαν σημαντικά στο αποτέλεσμα.

Μπροστά στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, λαμβάνοντας υπ΄ όψη και το νέο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου μετά την καθιέρωση της απλής αναλογικής, με βάση και τους υποψήφιους που διεκδικούν το αξίωμα του δημάρχου, καλούμε τους πολίτες που μας στήριξαν στον πρώτο γύρο των εκλογών σε ψήφο κατά συνείδηση.

Η πρόταση μας αυτή είναι πέρα από λογικές συνδιαλλαγής και κινείται στην βάση των αναγκαίων προγραμματικών συγκλίσεων στα θέματα που υπάρχει σύμπτωση απόψεων και με γνώμονα την λύση των προβλημάτων.


Πηγή