Ημερίδα ActOn από την ομάδα της Jfdo.it στο πλαίσιο της 6ης Patras IQ

Ημερίδα ActOn από την ομάδα της Jfdo.it στο πλαίσιο της 6ης Patras IQ Ημερίδα ActOn από την ομάδα της Jfdo.it στο πλαίσιο της 6ης Patras IQ

H ομάδα της Jfdo.it διοργανώνει την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019 την ημερίδα ActOn στα πλαίσια της 6ης έκθεσης καινοτομίας και μεταφοράς τεχνογνωσίας Patras IQ στην αίθουσα του Επιμελητήριου Αχαΐας.

Στην ημερίδα ActOn οι συμμετέχοντες θα περάσουν από μια έντονη εμπειρία παρακολουθώντας ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο από το MIT Bootcamps on Innovation & Entrepreneurship. Θα κληθούν να δημιουργήσουν ομάδες και να συνεργαστούν καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος.

Κάθε ομάδα καλείται να βρει ένα υπαρκτό πρόβλημα, να εντοπίσει ποιος έχει το πρόβλημα, να εξετάσει εάν υπάρχει βιώσιμη αγορά και να προτείνει μια λύση. Κατά την διάρκεια του προγράμματος θα δοθεί η απαραίτητη γνώση για να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις του.

Στόχος του προγράμματος είναι η ενεργοποίηση των νέων σε θέματα που τους αφορούν δίνοντας τους την δυνατότητα να ανακαλύψουν τι τους παθιάζει και να συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να επιδράσουν στον κόσμο γύρω τους.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ο αριθμός των θέσεων περιορισμένος. Oι αιτήσεις θα είναι ανοιχτές μέχρι τις 25 Μαΐου. Νέες αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν εδώ https://jfdo.it/acton/

Ημερίδα ActOn από την ομάδα της Jfdo.it στο πλαίσιο της 6ης Patras IQ


Πηγή