Ηχηρό ΝΑΙ υπέρ Θεόφιλου από Σπαρτιά-Πεσσάδα-Κεραμειές (εικόνες)

Νέο Δήμαρχο κοντά στους πολίτες ζητούν οι κάτοικοι

Σε συνέχεια των περιοδειών της «Δημοτικής Συμπολιτείας» με αμείωτους ρυθμούς , ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος μαζί με υποψηφίους του, επισκέφθηκαν τα χωριά Πεσσάδα, Σπαρτιά και Κεραμειές.

Η υποδοχή ήταν θερμή και το κλίμα σε όλες τις τοπικές κοινωνίες όπου έδωσαν το παρών, άκρως θετικό και ευνοϊκό. Η «Δημοτική Συμπολιτεία» στέκεται ιδιαίτερα στην επικοινωνία με τους πολίτες στην καθημερινότητά τους, στα σημεία που διαμένουν, εργάζονται και διασκεδάζουν, διότι αυτός είναι και ο πιο ασφαλής τρόπος εξαγωγής συμπερασμάτων και δράσεων από την πρώτη μέρα στο τιμόνι του νέου Δήμου Αργοστολίου.

Συνομιλίες με τους κατοίκους πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα όμορφα, αλλά αδικημένα χωριά, καταγράφοντας τα προβλήματα αλλά και τις δυνατότητες της περιοχής. Συγκεκριμένα τονίστηκαν ιδιαίτερα σημεία του προγράμματος για τα παραπάνω χωριά, όπως βασικά έργα υποδομής (αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης αμιάντου, συντήρηση και αναβάθμιση του συνόλου του οδικού δικτύου της Λειβαθούς και των κοινόχρηστων χώρων). Όσον αφορά τις υπηρεσίες του Δήμου στην καθημερινότητα του πολίτη, η «Δημοτική Συμπολιτεία» θα φροντίσει για τον εκσυγχρονισμό και την προμήθεια εξοπλισμού των Αγροτικών Ιατρείων και θα μεριμνήσει για την εγκατάσταση μόνιμου συνεργείου καθαριότητας με έδρα τις Κεραμειές και χωρική αρμοδιότητα τη Λειβαθώ.

Ομόφωνα οι κάτοικοι των περιοχών έχουν ανάγκη από έναν νέο Δήμαρχο που θα ζει και θα διαμένει στον Δήμο, πλαισιωμένο από ανθρώπους που σέβονται την πλειοψηφία και έχουν ομαδικό πνεύμα συνεργασίας.

Επιμέλεια: Χριστίνα Αντωνίου

IMG 8437IMG 8437IMG 8437IMG 8437IMG 8437IMG 8437IMG 8437IMG 8437IMG 8437IMG 8437IMG 8437IMG 8437IMG 8437IMG 8437IMG 8437


Πηγή