Η έκπληξη των εκλογών θα είναι ο Μανιάς! Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του!

Κοσμοσυρροή σημειώθηκε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδιασμός "Κρίση Συνείδησης", το βράδυ του Σαββάτου στην Μυρσίνη.

Εκατοντάδες κόσμου έδωσαν τεράρτια δύναμη στον Οδυσσέα Μανιά για να προχωρήσει τον αγώνα του για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο, βρωντοφωνάζοντας: "ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣ"

Η τεράστια ανταπόκριση του κόσμου, φανερώνει ότι η "Κρίση Συνείδησης" θα είναι η έκπληξη των εκλογών στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Όπως τόνισε καταχειροκροτούμενος ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Οδυσσέας Μανιάς:

"Οι λόγοι που με οδήγησαν στο να θέσω υποψηφιότητα για δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, είναι ότι νοιώθω δημιουργικός άνθρωπος, με όραμα και στόχους και θεωρώ ότι μπορώ να αναβαθμίσω το δήμο μας, με πολλή δουλειά, μαζί με νέους και άξιους συμβούλους με τους οποίους πορευόμαστε μαζί για ένα λαμπρό μέλλον για τον τόπο μας

Όλοι μαζί για το μέλλον του τόπου μας, για τη νεολαία, για τους πολίτες, χωρίς εξαρτήσεις, κομματικές αγκυλώσεις και περιχαρακώσεις".

Επικεφαλής του συνδυασμού «Κρίση Συνείδησης» είναι ο κ. Οδυσσέας Μανιάς.

Ο Οδυσσέας Μανιάς γεννήθηκε στην Πάτρα στις 19/12/1982. Είναι μόνιμος κάτοικος Κυλλήνης και από τις 17/09/2014 έως τις 19/10/2018 ήταν μέλος του ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης, ως εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας, έχοντας την επίβλεψη και παραλαβή των έργων του λιμανιού.

Διετέλεσε αναπληρωτής προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης στο Συμβούλιο Τουριστικής Ανάπτυξης του Νομού Ηλείας καθώς και σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Κυλλήνης.

Ο Οδυσσέας Μανιάς είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Πατρών. Επαγγέλεται καπετάνιος αλιευτικού σκάφους, ενώ είναι εκπαιδευτής υποψηφίων οδηγών, έχει φοιτήσει στη Ναυαγοσωστική Ακαδημία ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ., και έχει εργαστεί ως ναυαγοσώστης.

Επί των ημερών του στο Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης, συνέβαλλε στο να γίνουν κάποια σημαντικά έργα στο λιμάνι με αποτέλεσμα να αλλάξει όψη και να αναβαθμιστεί. Το σημαντικότερο έργο με προσωπική του πρωτοβουλία, ήταν να αποκτήσει η Κυλλήνη τραπεζικό κατάστημα, υπηρεσία την οποία δεν διέθετε μέχρι τότε, το τρίτο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    11 Μαΐου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία