Η Ελένη Μεσολωρά υποψήφια στο τοπικό Μεταξάτων με την «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ»

Δήλωση υποψηφιότητας

Η απόφασή μου να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία της 26ης Μαΐου ως υποψήφια στο τοπικό του Αργοστολίου με τη Δημοτική Συμπολιτεία, έχει να κάνει με την αγάπη μου για τον τόπο και την προσωπική ευθύνη που μου αναλογεί ώστε να πραγματοποιηθούν όσα οραματίζομαι, όσα καθημερινά συζητώ με φίλους και γνωστούς ακόμα και με τα παιδιά μου.
Έχοντας γεννηθεί και σπουδάσει στο εξωτερικό, διαπίστωσα ότι ο βασικός λόγος που υπάρχει ανάπτυξη στα προηγμένα κράτη, είναι η οργάνωσή τους!
Ευτύχησα να δουλέψω για αρκετά χρόνια σε πολυεθνική εταιρεία στο τμήμα που ήταν υπεύθυνο για την οργάνωση των συστημάτων ποιότητας. Ερχόμενη με την οικογένειά μου στην Κεφαλονιά, ασχολήθηκα επαγγελματικά με την οργάνωση των επιχειρήσεων με τα συστήματα ISO.
Οργάνωση σημαίνει ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.
Οργάνωση σημαίνει να αξιοποιείς το επιστημονικό σου δυναμικό .
Οργάνωση είναι η μέριμνα για το μέλλον και η δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για να πετύχεις τους στόχους σου.
Στον τομέα αυτόν μπορώ σίγουρα να προσφέρω με ιδέες και εμπειρία.
Για τα άλλα ζητήματα που μας απασχολούν, ευτυχώς στον συνδυασμό της Δημοτικής Συμπολιτείας υπάρχουν πολλοί ικανοί και άξιοι συνυποψήφιοι να ασχοληθούν και να δώσουν την καλύτερη δυνατή λύση. Σας καλώ να συμμετέχετε στις εκλογές με αίσθημα ευθύνης και κριτήριο την προσωπική σας αντίληψη όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μέσα από την κοινή μας πορεία ως πολίτες αυτού του τόπου τα τελευταία χρόνια. Τα κριτήρια σας είναι αυτά που θα συνδιαμορφώσουν την κατεύθυνση της κοινής μας πορείας προς έναν καλύτερο Δήμο.
Με σεβασμό
Ελένη Μεσολωρά – Πρέντζα


Πηγή