Η εξόφληση των 16.800.000 € και τα ψέματα του Δημάρχου

Με νέα δήλωση του ο Παναγιώτης Μυλώνας , επανήλθε και για το ζήτημα της εξόφλησης των χρεών του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Αναλυτικά αναφέρει :

Εχουν περάσει 6 μήνες που έχω ζητήσει εγγράφως με το υπ΄αρ. πρωτ. 12340/ 31-10-2018 έγγραφό μου, από τον κ. Δήμαρχο, να δημοσιεύσει τα εντάλματα πληρωμής του πιο πάνω ποσού, που αφορά παλιές οφειλές του Δήμου χωρίς αποτέλεσμα.

Προφανώς δεν μπορεί να απαντήσει διότι δεν έχει τα στοιχεία και επί πλέον δεν μπορείς να εξοφλείς τριπλάσιο ποσό από αυτό που οφείλεις. Σας υπενθυμίζω κύριε Δήμαρχε ότι το ποσό που όφειλε ο Δήμος στις 31-12-2014 ήταν 5.600.000 και φαίνεται στον ισολογισμό που έχουμε από κοινού υπογράψει.

Απαντήστε λοιπόν κε Δήμαρχε και σταματήστε την προπαγάνδα, διότι με την σιωπή σας εκτίθεσθε ανεπανόρθωτα, σας δηλώνω δε ότι εάν αποδειχθούν αυτά που ισχυρίζεσθε αληθινά θα ισχυροποιήσετε τις θέσεις σας και μείς θα εκτεθούμε ανεπανόρθωτα στα μάτια και τη συνείδηση του λαού της Δυτικής Αχαΐας.

Είναι πρόκληση για εμένα κύριε Δήμαρχε, επειδή έχω σπουδάσει οικονομικά στο πανεπιστήμιο (ΑΣΟΕΕ) και υπέγραφα για 2 χρόνια τα εντάλματα πληρωμής του Δήμου,να ιεραρχείτε ως πρώτο επίτευγμα στον απολογισμό σας , την εξόφληση του πιο πάνω ποσού διότι προσβάλλομαι ως δημότης και ως πρώην αντιδήμαρχος Διοίκησης και οικονομίας.

Τέλος σας τονίζω ότι εάν δεν απαντήσετε με συγκεκριμένα στοιχεία, θα σας το υπενθυμίζω καθημερινά.


Πηγή