Η νίκη της ΑΝ.Α.Σ.Α. και του Θεόδωρου Γαλιατσάτου είναι νέα νίκη για τα Ιόνια νησιά

Ο επικεφαλής Θεόδωρος Γαλιατσάτος και η ομάδα της ΑΝ.Α.Σ.Α. έδωσαν την πρώτη Κυριακή των εκλογών έναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα. Ευχαριστούμε το λαό των Ιονίων

Νήσων που, παρά τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, μας φέρνει στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Αντιμετωπίσαμε έναν υποκινούμενο και καλά χρηματοδοτημένο πόλεμο λάσπης, βρεθήκαμε εν μέσω διασταυρούμενων πυρών και εγκαίρως διαπιστώσαμε και προειδοποιήσαμε για διαφαινόμενες συναλλαγές. Συναλλαγές που επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο, με ανταλλάγματα θέσεις και αξιώματα και δελτία τύπου μεταμέλειας και κυνικής επιβεβαίωσης αυτών.

Εμείς συνεχίζουμε να πορευόμαστε, χωρίς φανερούς ή κρυφούς χορηγούς, με μόνο μας στήριγμα τους ανθρώπους της ΑΝ.Α.Σ.Α., προερχόμενους από όλους τους κομματικούς και κοινωνικούς χώρους, και πυξίδα το λαό και τις ανάγκες του στα Ιόνια νησιά.

Συνεχίζουμε να πορευόμαστε σταθερά προσηλωμένοι στο στόχο μας για μια Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ανοικτή στους πολίτες, μακριά από τα κομματικά και βουλευτικά γραφεία των Αθηνών, ασπίδα προστασίας για τους έχοντες ανάγκη, προσηλωμένη στην υπεράσπιση των συμφερόντων όλων ανεξαιρέτως των Επτανησίων.

Καλούμε όλους τους πολίτες στα Ιόνια νησιά να δώσουν τη μάχη μαζί μας αυτή την Κυριακή και να προσέλθουν στις κάλπες, δίνοντας συντριπτική απάντηση, στις επιθυμίες όσων τους αντιμετωπίζουν ως πρόβατα που κατευθύνονται από εδώ και από εκεί, αναλόγως με τα σφυρίγματα του τσομπάνη. Μακριά από εκείνους που στο βωμό του προσωπικού συμφέροντος επιδεικνύουν άκρατη αλαζονεία και προσποιούνται ότι, οι εκατέρωθεν βαρύτατες κατηγορίες που αντάλλαξαν στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, δεν συνέβησαν ποτέ.

Σεβόμαστε τις αποφάσεις των συνυποψηφίων μας στον πρώτο γύρο παρατάξεων, που όπως κι εμείς θα πράτταμε αφήνουν τους ψηφοφόρους τους ελεύθερους να αποφασίσουν τι θα ψηφίσουν την ερχόμενη Κυριακή. Δηλώνουμε ότι είμαστε στη διάθεσή τους για την επόμενη ημέρα, να συνεργαστούμε στη βάση αρχών και θέσεων και να συναποφασίσουμε για το συμφέρον των νησιών μας και μόνο.

Είμαστε σίγουροι, ότι τα δημοκρατικά αντανακλαστικά των συμπατριωτών μας θα εκδηλωθούν στις κάλπες την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019.

Συνεχίζουμε…

Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συνεργασία Αρχών

– ΑΝ.Α.Σ.Α για τα Ιόνια Νησιά


Πηγή