Θ. Νταβλούρος: Ο ελληνικός λαός θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ!

Ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών Αθανάσιος Νταβλούρος. Ημεδαπό ηλικίας 43 ετών συνέλαβαν οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008 μετά από έλεγχο. Στην κατοχή του βρέθηκαν 519,5 γραμμάρια ηρωίνης, 46 γραμμάρια κάνναβης και δυο ζυγαριές ακριβείας. Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008.

Τις προάλλες ζήσαμε την τελευταία άθλια κοινοβουλευτική παράσταση της χειρότερης κυβέρνησης στη μεταπολιτευτική ιστορία του τόπου.

Ο λαοπλάνος πρωθυπουργός, ο οποίος είναι μετρ της εξαπάτησης, του ψεύδους και της πολιτικής υποκρισίας, αυτός που δήθεν πολεμάει τις οικονομικές ελίτ και απολαμβάνει τις διακοπές του σε βίλες και θαλαμηγούς της πλουτοκρατίας, ταυτισμένος απόλυτα με τον εκχυδαϊσμό του «κυρίου» Πολάκη, πανηγύρισε (και καλά) την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε η «κουρελού» κυβέρνηση του.

Όμως, δυστυχώς για τον ίδιο, δεν θα χαρεί για πολύ την επικράτηση της επίπλαστης πλειοψηφίας του, που εξασφάλισε με εξαγορά συνειδήσεων, στυγνές συναλλαγές και δίνοντας ως ανταλλάγματα υπουργικές καρέκλες.

Οι «παροχές» που εξήγγειλε, επιστρέφοντας στους πολίτες ένα πολύ μικρό μέρος αυτών που τους πήρε με μια ανελέητη και εξοντωτική φορολογική πολιτική, δεν πρόκειται τούτη τη φορά να πιάσουν τόπο.

Ξεχνά ο λαοπλάνος ότι η πραγματική ψήφος εμπιστοσύνης δίνεται από τον ελληνικό λαό, που είναι πανέτοιμος και αποφασισμένος όσο ποτέ άλλοτε να τη δώσει στη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανοικοδόμηση της Ελλάδας που όλες και όλοι αξίζουμε και θέλουμε να έχουμε.

Στις προσεχείς ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου θα γίνει η αρχή για να γυρίσουμε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα, αφήνοντας πίσω μας μια από τις πιο μελανές περιόδους που διανύσαμε ως χώρα.

Και τότε, ο λαοπλάνος θα μπορεί να ξεκουράζεται όσο καιρό θέλει σε κάποια πολυτελή θαλαμηγό


Πηγή