Κάλεσμα Γιώργου Αρμένη στις γυναίκες: Να συμβάλουν…. “για ν’ αλλάξουμε τη Ζάκυνθο ΜΑΖΙ”

Η δυναμική ανταπόκριση και η παρουσία των Γυναικών, τη Τετάρτη το βράδυ, στην πρόσκληση του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Αρμένη, του Συνδυασμού, <<Μαζί Αλλάζουμε τη Ζάκυνθο>>, στο καφέ Κόκκινος Βράχος, ήταν μαζική και συγκινητική. Η προσέλευση των Γυναικών, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο δημιουργώντας νικηφόρα ατμόσφαιρα. Η πολυπληθείς παρουσία τους, εξέφρασε τη στήριξη τους, στην εμπειρία και την καταγεγραμμένη προσφορά του Γιώργου Αρμένη, στην αυτοδιοίκηση του νησιού μας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιώργος Αρμένης, ευτυχής και συγκινημένος, κάλεσε τις Γυναίκες της Ζακύνθου, όλες ,όσες γνωρίζουν ότι το μπόι τους, είναι στο μέγεθος του Ανθρώπου –και όχι μικρότερο–, όλες όσες, δεν θέλουν να μείνουν ακίνητες, όλες, όσες, θέλουν να ανατρέψουν, εκείνα που τις ενοχλούν, να συμβάλουν για ν’ αλλάξουμε τη Ζάκυνθο ΜΑΖΙ. Ο κ. Αρμένης στο λόγο του, ανέφερε ακόμα ότι ο Συνδυασμός «ΜΑΖΙ αλλάζουμε τη Ζάκυνθο» περιλαμβάνει 21 γυναίκες, όλες αξιόλογες και διακεκριμένες στους τομείς τους και ζήτησε από το πλήθος τον παρευρισκομένων, να τις Τιμήσουν και να τις Ψηφίσουν.

Επιπλέον τους ζήτησε να επιλέξουν γυναίκες για τη στελέχωση του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου, που θα οδηγήσει τη Ζάκυνθο στην 3η δεκαετία της 3ης χιλιετίας της χρονολογίας μας. Γιατί οι Γυναίκες στο πέρασμα των χρόνων, με άπειρες δυσκολίες, έχουν αποδείξει και έχουν λάβει αποφάσεις που οδήγησαν τις κοινωνίες ,σε ουσιαστική αλλαγή νοοτροπίας.

Επιπλέον τόνισε ότι οι Γυναίκες, είναι μια ισχυρή ομάδα, που επιμένει και μπορεί να συνεχίζει, όσα εμπόδια και αν μπαίνουν μπροστά της. Επεσήμανε ότι ο Συνδυασμός, <<Μαζί Αλλάζουμε τη Ζάκυνθο>>, ως Νέα Δημοτική Αρχή θα κάνει χρήση κάθε θεσμικού μέσου για την αποκατάσταση της ισότιμης θέσης των γυναικών, στη ζακυνθινή κοινωνία.

Καταχειροκροτούμενος, και φανερά συγκινημένος. ο υποψήφιος Δήμαρχος, κάλεσε τις Γυναίκες που θέλουν να ανατρέψουν την «ακινησία του τίποτα», να συστρατευτούν, όχι μόνο για τη νίκη του Ψηφοδελτίου, στις εκλογές της 26ης του Μάη, αλλά και να αναδιαμορφώσουν το Νέο Δήμο Ζακύνθου, των ίσων ευκαιριών για όλους τους πολίτες του. Και ζήτησε να συστρατευτούν, γιατί μόνο έτσι ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ.


Πηγή